Samsunluların favorisi "Av Mevsimi"

Samsunluların favorisi "Av Mevsimi"
Bir cinayet araştırması sırasında hayatları altüst olan üç polisin hikayesinin anlatıldığı ve baş rollerinde Şener Şen ile Cem Yılmaz'ın bulunduğu "Av Mevsimi" adlı Türk filmi Samsunluları sinema salonlarına çekmeyi başardı

Birçok kesim tarafından merakla beklenen ve 3 Aralık 2010'da gösterime giren "Av Mevsimi" Samsun'da da büyük ilgi gördü. Samsun'da tüm seansları salonlarda tam kapasite ile izlenen "Av Mevsimi" bu günlerde Samsunluların en çok takip ettiği filmlerin başında geliyor.

FİLMİN KONUSU

Tecrübesi, sezgileri ve takipçiliğiyle tüm teşkilatın “Avcı” olarak bildiği Ferman (Şener Şen) ile yalnızca bakışlarıyla bile lakabının hakkını veren “Deli” İdris (Cem Yılmaz) cinayet masasında görevli, baba-oğul kadar yakın iki polistir. Antropoloji mezunu, sessiz sakin Hasan (Okan Yalabık) ise bu ikiliye yeni katılmış bir “Çömez”... Öldürülen genç bir kız onları uyuşturucu taciri Asit'le, Türkiye'nin en zengin adamlarından Battal Çolakzade'yle (Çetin Tekindor), kızın ağabeyleri Abbas, Vakkas ve daha birçok farklı insanla karşı karşıya getirecektir. Hayatını eşine adayan, onun hastalığıyla boğuşan Ferman, boşandığı eşi Asiye'ye (Melisa Sözen) tutkuyla bağlı İdris, yeni mezun ve bu dünyaya yabancı Hasan... Çözmeye çalıştıkları cinayet, bu üç polisin hayatını değiştirecektir.

Berat Doğan ÖZKABADAYI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.