SAMSUNLU ŞAİR ŞİİR KİTABINI 4'LEDİ

SAMSUNLU ŞAİR ŞİİR KİTABINI 4'LEDİ
Samsunlu Şair Durmuş Tunacık'' SEVDA PINARI'' adlı şiir kitaplarına bir yenisini daha ekleyerek seriyi dörtledi.

Daha önce Sevda Pınarı 1-2-3 serilerinde şiir kitapları yazan şair Durmuş, geçtiğimiz günlerde Sevda Pınarı 4'ü de okurlarıyla buluştururdu. Öncelikle bu şiirlerin kitap haline gelmesinde maddi manevi desteklerini esirgemeyen herkese teşekkürlerini sunan Tunacık,"Bu dördüncü şiir kitabımı sevgili okurlarımın beğenisine sunuyorum" diyerek, kitabın piyasa fiyatının 5 TL olduğunu sözlerine ekledi.

Samsunlu Şair Durmuş Tunacık'ı Tanıyalım

Şair Tunacık 1977 yılında Samsun'da dünyaya geldi.Çocukluğu Taflan Beldesinde geçen Durmuş ilk ve orta öğrenimini Taflan ilköğretim okulunda, lise tahsilini Samsun Merkez Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı. 1994-95 mezunu olan şair şiirlerini yazmaya ortaokul döneminde başladı. İlköğretim zamanlarında öğretmenlerle ilgili şiirleri çok beğenilmiş ve okul birincisi olmuş. Askerlik acemi döneminde görevini yerine getirirken annesi vefat etmiş.Askerlik sonunda da babasını kaybetmiştir.2009 yılında evlenen şair biri kız biri erkek olmak üzere 2 çocuk sahibidir.

Eserlerin bir kısmı gazetelerde yayınlanan Tunacık, Samsun'un yerel kanallarında zaman zaman şiir programları da yapmakta olup halen aktif olarak Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyesidir.
Serkan Alıkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.