Samsunlu gazetecilerden teröre lanet

Samsunlu gazetecilerden teröre lanet
AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i Samsunlu gazeteciler ziyaret etti. Ziyarette, son günlerde artış gösteren terör olayları lanetlendi.

TERÖR LANETLENDİ
Son günlerde artış gösteren terör olaylarında birlik mesajı vermek amacıyla AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel’i Samsunlu gazeteciler ziyaret etti. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Mehmet Hazinedar'ın da katıldığı ziyaret sırasında ülkenin zor bir dönemden geçtiği söylendi. Gazetecilerin ortak mesajı okundu. “Son günlerde meydana gelen terör olayları, devletini, milletini, vatanını ve bayrağını seven her Türk vatandaşının canından can kopartmıştır. Buradan devlet düşmanlarına ve vatan hainlerine sesleniyoruz; herkes bulunduğu yeri ve durmuş olduğu noktayı yeniden gözden geçirsin. Terör örgütü ile içli dışlı olmuş, vatan hainlerinin, yasal ya da yasadışı yapılanmaların gerçek hedefinin ne olduğunun farkına varmak zamanı gelmiş de geçmektedir. Türk Milleti’nin sabrı taşmıştır. Artık bu oyuna son vermek, 1 Kasım seçimleri yaklaşırken artarak devam edeceğini düşündüğümüz terör olaylarının son bulması için laftan anlamayacak olmalarına rağmen, vatan ve millet düşmanlarına sesleniyoruz; ‘Sabrımız taşmıştır, bu oyuna artık son verin’ mesajı okundu

 BİRLİK MESAJI VERİLDİ
Gazetecilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ise, “Yaklaşık son 2 ayda terör olaylarında yitirdiğimiz canlar, bizleri üzmektedir. Sivil toplum kuruluşları, terörün karşısında birlik ve beraberlik içerisinde olmalıdır. Terör konusunda birlik olmak, sansasyona yer vermemek; terörün kökünü kazımak için mücadele veren devletimizin işini kolaylaştıracaktır. Biz terörü her açıklamamızda olduğu gibi yine şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Terör konusunda sonuna kadar birlik içerisinde olmalıdır. Ülkemizin huzura ermesi için bu birliktelik ve mücadele şarttır” diye konuştu.
Gazeteciler ile birlikte AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel Türk Bayrağı önünde çektirdikleri fotoğraf ile birlik ve beraberlik mesajı verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.