SAMSUN'DA UYUŞTURUCUYA İKİ TUTUKLAMA

SAMSUN'DA UYUŞTURUCUYA İKİ TUTUKLAMA
SAMSUN'da uyuşturucu ticareti yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 21 yaşındaki Sefa A. ve 27 yaşındaki Hulusi K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün Atakum İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre devriye görevi yapan polis durumundan şüphelendiği 18 yaşındaki K.K. isimli genci durdurup üst araması yaptı. Yapılan aramada 6 gram esrar çıktı. K.K., polise içici olduğunu ve uyuşturucuyu Sefa A.'dan aldığını söyledi. Bunun üzerine polis, Sefa A.'yı da gözaltına alıp, üzerinde ve evinde yapılan aramada 25 gram esrar ele geçirdi. Alınan ifadeler doğrultusunda olayla ilgisi olduğu belirlenen Hulusi K.'nın da evine baskın yapıldı. Yapılan aramada 550 gram esrar ele geçirildi, şüpheli gözaltına alındı. İfadesi alınan ve hakkında uyuşturucu kullanmaktan işlem yapılan K.K. savcılık talmatıyla serbest bırakıldı.

Polisteki işlemleri tamamlanan Sefa A. ve Hulusi K. ise bugün adliyeye sevk edildi. Savcılık ifadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen iki şüpheli uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.