Samsun’da Teknoloji Fuarı düzenlenecek

Samsun’da Teknoloji Fuarı düzenlenecek
Doğumak Büro Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile CanonEurasia Türkiye Ofisi işbirliğinde, Samsun’da “Büro Makineleri ve Ofis Ürünleri Teknoloji Fuarı” düzenliyor.

Samsun’da 5 Kasım tarihinde Sera Otel’de düzenlenecek ve bir gün boyunca açık kalacak fuarda, son teknoloji Canon ürünleri sergilenecek. Fuar ile ilgili açıklamada bulunan Doğumak Şirket Genel Müdürü İhsan Kaptanoğlu, “Bu fuar Türkiye’de Ankara, İstanbul ve Bursa’dan sonra dördüncü il olarak Samsun’da düzenlenecek. Fuarın amacı, büro makineleri ve ofis ürünleri 2016 yılı teknolojilerini Samsunlu hemşehrilerimizle buluşturmak” dedi.

Tüm Samsunlu işadamı ve sanayicilerini, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerini teknoloji fuarına davet eden Kaptanoğlu, “Dünyada sektörde yaşanan teknolojiden haberdar olmak isteyen herkes fuarımıza bekliyoruz. Fuar, 10.00 ile 18.00 saatleri arasında açık kalacak. Bu fuarın bir benzeri geçen ay Paris’te yapılmıştı. Orada sergilenen çoğu ürün Samsun’da da olacak. Sergilenen ürünlerde fuara özel fiyatlar uygulanacak. Bu fırsatın da davetliler tarafından değerlendirmesini bekliyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.