SAMSUN'DA TEK HEDEF GALİBİYET

SAMSUN'DA TEK HEDEF GALİBİYET
TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta zirve mücadelesini lider Keçiörengücü’nün bir puan arkasında ikinci sırada sürdüren Yılport Samsunspor bu akşam saat 19:00’da Bodrum Belediyesi Bodrumspor’u konuk edecek.

Önceki haftayı hükmen 3-0 (Gaziantepspor) geçen Yılport Samsunspor, bu kez kendi taraftarları önünde hanesine 3 puan yazdırmak için saat 19:00’da başlayacak kritik müsabakada Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-beyazlı ekipte tek hedef taraftarları önünde galip gelerek, olası Keçiörengücü puan kaybıyla birlikte liderlik koltuğunu ele geçirmek. Kırmızı-beyazlı ekipligin ilk devresinde deplasmanda karşılaştığı Bodrumspor karşısında Taner Taşkın yönetiminde sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

YUVADA 20 GOL ATTI 7 GOL YEDİ
Yılport Samsunspor ligde bu sezon 19 Mayıs Stadyumu’nda çıktığı 11 maçta 9 galibiyet elde ederken 2 kez de mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 20 gol atıp kalesinde 7 gol gören Yılport Samsunspor’un iç saha karnesinde 27 puanı bulunuyor. Kırmızıbeyazlı ekip ayrıca kendi evinde oynadığı son beş maçı kazandı.

samsunsporda-gozler--3fea19e9c29c4fd39a24.jpg

SON 3 DEPLASMANDA KAYIP
Yılport Samsunspor’un evinde ağırlayacağı Bodrum Belediyesi Bodrumspor, deplasmanda oynadığı 12 mücadelede 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Bodrumspor ligde çıktığı son üç deplasman mücadelesinden mağlup ayrıldı. Geçen hafta evinde Bayrampaşa’yı 4-3 gibi bir skorla geçen Bodrumspor’un savunma zaafiyeti dikkat çekiyor. 39 puanla 7. sırada bulunan Bodrumspor, bu sezon 39 gol atıp kalesinde 32 gol gördü.

507807.jpg

AVCI YÖNETECEK
19 Mayıs Stadyumu’nda Bodrumspor ile oynayacak kritik mücadelenin hakemi Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından İzmir bölgesi B Klasman hakemi olan Hasan Avcı olarak belirlendi. Avcı’nın yardımcılıklarını ise Fatih Söyler, Egemen Savran üstlenecek. EmreBulut ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak.

6_samsunspor--bodrumspor-maci-ne-zaman-saat-kacta-hangi-kanalda_155176692211.jpg

MAÇ ÖNCESİ BİR DAKİKALIK SAYGI DURUŞU...

Kulübün resmi hesaplarından "dönüşü olmayan deplasmanları en iyi biz anlarız" başlığıyla paylaşılan maç öncesinde saygı duruşu başvurusu federasyon tarafından kabul edildi. Federasyondan gelen onaydan sonra bugün saat 19:00'da başlayacak olan Yılport Samsunspor - Bodrum Belediyesi Bodrumspor mücadelesi öncesinde deplasman yolunda hayatlarını kaybeden Ankaragücü taraftarları Eren Açıkgöz ve Mert Turgut Çakırbir dakikalık saygı duruşunda bulunulacak. Gelen onaydan sonra Yılport Samsunspor resmi twitter hesabından "Türkiye Futbol Federasyonu’na duyarlılığı için teşekkür ederiz." mesajını paylaştı. Başkan İsmail Uyanık'ın imzalı başvuru dilekçesi şu şekildeydi: "Ankaragücü taraftarları Mert Turgut Çakır ve Eren Açıkgöz'ün anısını yaşatmak, deplasman maçlarına zor ve bir o kadar da sağlıksız koşullarda giden taraftarların sorunlarına dikkat çekmek, kamuoyunda futbolun tüm paydaşlarının sağlığıyla ilgili farkındalık oluşturmak adına saygı duruşunda bulunmak istiyoruz"

saygi-durusu-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.