SAMSUN'DA SON ANTRENMAN

SAMSUN'DA SON ANTRENMAN
Kırmızı beyazlılar yarın deplasmanda oynayacağı Yeni Malatyaspor karşılaşmasının Samsun ayağındaki son hazırlığını dün sabah saatlerinde Nuri Asan Tesislerinde yaparak kritik maç için Malatya'nın yolunu tuttu.

 

SAMSUNSPOR HIRS KÜPÜ 
Samsunspro'da hazırlıklar sona erdi. Deplasmanda Yeni Malatyaspor ile yarın kritik bir maça çıkacak olan Samsunspor'da hazırlıklar tamamlandı. Dün sabah Nuri Asan Tesislerinde toplanan kafile krtik maçın son hazırlıklarını Teknik direktör Engin Korukır nezaretinde gerçekleştirdi.  Düz koşu ile başlayan antrenman orta ve şut çalışmaları ile devam etti. İdmanın son bölümünde ise Kırmızı beyazlı oyuncular taktiğe dayalı çift kale maç yaptılar. 

UMUDA YOLCULUK 
Antrenman boyunca oyuncuları sık sık uyaran ve nerede ne yapmaları gerektiğini tek tek anlatan Korukır,"Krtik bir deplasmana çıkacağız. Hata yapma lüskümüz yok. Bu maçta futbolcularımız sahada gellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Buna olan inancım tam. İnşallah güzel bir netice ile Samsun'a döneceğiz." şeklinde konuştu. Öte yandan Samsunspor kafilesi sabah saatlerinde gerçekleşen antrenmanın ardından krtik Malatya deplasmanı için yola çıktılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.