SAMSUN'DA ŞEHİT ACISI

SAMSUN'DA ŞEHİT ACISI
İSTANBUL'da Boğaziçi Köprüsü çıkışında motosikletle bariyerlere çarparak kaza yapıp şehit olan trafik polisi 26 yaşındaki Samet Keleş'in..

Samsun'un Çarşamba İlçesi'ndeki babasının evine ateş düştü. Şehidin evine Türk bayrağı asılırken, Keleş ailesinin 30 yıl öncede 6 yaşındaki çocuklarını da trafik kazasında kaybettikleri belirtildi.

İstanbul Boğaziçi Köprüsü Beşiktaş-Ortaköy ayrımında dün saat 22.00 sıralarında kaza yapan motosikletli trafik polisi Samet Keleş kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Şehidin acı haberi Samsun'un Çarşamba İlçesi Aşağı Esenli Mahallesi'ndeki baba evine ulaştı. Gece acı haberi alan şehit polisin babası 55 yaşındaki Saffet ile annesi 54 yaşındaki Melike Keleş ile 5 kardeşi İstanbul'a gitti. Yakınları bugün şehidin babasının evine Türk bayrağı astı. Keleş ailesinin akrabaları taziye için şehidin evine gelirken, 95 yaşındaki Hasan Keleş torunun şehit haberi ile birlikte gözyaşlarına boğuldu. Yaşlı adam bahçe kapısının önünde bir sandalyeye oturup sessizce torunun cenazesinin gelmesini bekledi.

Saffet ve Melike Keleş çiftinin 30 yıl önce 6 yaşındaki evlatları Güngör Keleş'i de Çarşamba İlçesi'nde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybettiği belirtildi. Bekar olan Samet Keleş'in çocukluğundan itibaren polis olmak istediği Diyarbakır Ali Gaffar Okkan Polis Meslek Yüksekokulu'nu bitirmesinin ardından 3 yıl önce ilk görev yeri olan İstanbul'a atandığı belirtildi.

Şehidin amcası 50 yaşındaki Ahmet Keleş, yeğeninin çok iyi, sakin, iyi huylu birisi olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Jandarmalardan şehit haberini öğrendik. Çok zor bir durum. Allah kimsenin başına vermesin. Annesi, babası kardeşleri cenazeyi almak için İstanbul'a gitti. Bizde cenazenin bugün gelmesini bekliyoruz. Çok acı, en son iki gün önce annesini telefonda aramış. Halini hatırını sormuş. Sohbet etmişler. İki gün sonra da şehit haberini aldık." (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.