Samsun'da AK Parti'liler arasında kriz

Samsun'da AK Parti'liler arasında kriz
Ak Parti'nin Samsun’daki ilçe belediye başkan adaylarını şu ana kadar açıklamamasının partililer arasında krize sebep olduğu iddia ediliyor.

AK Parti’nin Samsun’daki ilçe belediye başkan adaylarını henüz açıklamamasının tepkilere yol açtığı iddia ediliyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıklamasına rağmen ilçe belediye başkan adaylarını henüz açıklamayan Ak Parti'de kriz yaşandığı iddiası gündeme geldi.

Ortaya atılan iddialara göre AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, kendisine yakın adayları açıklamak için yoğun bir çalışma sürdürüyor.

Ayrıca bu iddialara göre Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisine emanet ettiği yerel yönetimler başkanlığı görevi ile tüm ilçelerde kendisine yakın adayları açıklaması bekleniyor.

Parti teşkilatı huzursuz
AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın başkan adaylarını dizayn ettiği iddialarının da parti teşkilatını huzursuz ettiği söyleniyor.

Bunun yanı sıra Yılmaz'ın, merkez ilçeler başta olmak üzere Samsun’un 17 ilçesi için de kendisine yakın olan adayları istediği konuşuluyor.

Bu kapsamda Yılmaz'ın kendisine yakın isimlerin belediye başkanı olabilmesi için farklı anketler yaptırdığı da iddia ediliyor.

Kaynak:Birlik Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.