Samsun'da coşkulu konser

Samsun'da coşkulu konser
1453 Fatihspor Kulübü tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 16. sı düzenlenen geleneksel yaz şenlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sportif etkinliklerin yanı sıra gerçekleştirdiği sosyal aktiviteler ile Samsunlulara unutamayacaklar anlar yaşatan 1453 Fatihspor Kulübü 16. sını düzenlediği geleneksel yaz şenlikleri konserinde birbirinden ünlü sanatçıları Samsunlular ile buluşturdu. Sokak Futbol Turnuvası'nın ardından ilk yaz konseri Samsun Anadolu Lisesi Kolej Bahçesi’nde yapıldı. Konserde her yıl olduğu gibi yine unutulmaz anlar yaşandı. 

Ücretsiz olarak tüm Samsun halkının katıldığı konser hakkında konuşan 1453 Fatihspor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl, “Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl ilk konserimizi Samsun Anadolu Koleji Bahçesi’nde yaptık. Sevilen sanatçılarımızın sahne aldığı konserimizde halkımızda gönüllerince eğlendi. Etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Düzenlemiş olduğumuz bu etkinlikler birlik ve beraberliğin sağlanması adına büyük bir etken oluyor. Bu etkinliklerde bizlere desteğini esirgemeyen ve katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum" dedi. 

Feyzullah Akçay Anıl'ın sunuculuğunu yaptığı konserde Demirci Yıldıray, Gülşen Şimşek, Pelin, Uğur Çakır ve konuk olarak Enes Kaan Gevrekçi sahne aldı. Binlerce kişinin izlemeye geldiği konserde renkli görüntüler ortaya çıktı. Müzikler eşliğinde doyasıya eğlenen konuklar etkinliği düzenleyen 1453 Fatih Spor Kulüp Başkanı Tonguç Ali Anıl'a da teşekkür etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.