SAMSUN'DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

SAMSUN'DA BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
İş ortakları ile iletişimini güçlendirmek amacıyla Türkiye genelindeki yetkili satıcılarıyla bir araya gelen Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel ve Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, Samsun’daki iş ortaklarını ziyaret etti.

Isıtma sektörünün öncü kuruluşlarından Vaillant, düzenli olarak gerçekleştirdiği yetkili satıcı ziyaretleri kapsamında Samsun’daki yetkili satıcılarıyla buluştu. Samsunlu yetkili satıcılar ile pazara yeni sundukları ürünlere ilişkin değerlendirmelerde bulunduklarını belirten Vaillant Group Türkiye CEO’su Alper Avdel, ‘Tam Yol İleri’ sloganına uygun olarak, ilk günkü heyecanla çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Faaliyette bulundukları tüm illerde başarılı iş sonuçlarına ulaştıklarını belirten Avdel, “Yetkili satıcılarımızdan aldığımız güçle hedeflerimize ulaşıyoruz. Samsun’da da her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Vaillant Türkiye olarak yetkili satıcılarımızın yanında olmak, onları desteklemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.  

samsun-kaygusuz-muhendislik.jpeg

Samsunlu iş ortakları ile 2019 yılı stratejik planları ile yıl boyunca alınacak aksiyonlar konusunda fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Vaillant Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Erol Kayaoğlu, “ERP ile Samsun’un önemi daha da arttı. Samsunlu yetkili satıcılarımızın uzmanlıkları sayesinde 2018 yılında gösterdiğimiz güçlü performans 2019’da da devam ediyor. En eski pazarlarımızdan biri olan Samsun’un önemi ERP geçişi ile birlikte daha da arttı. ERP yönetmeliğindeki marka tecrübemiz ve yetkili satıcılarımızın bu konudaki uzmanlığı sayesinde bizleri verimli bir yıl bekliyor” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.