Samsun'da belediyeler alacağız

Samsun'da belediyeler alacağız
Zafer Partisi Kavak İlçe Kongresi'nde mevcut başkan Bülent Öztürk, yeniden başkanlığa seçildi. Kongreye katılan Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bayram Kazancı, "Samsun'da belediyeler alacağız, milli belediyeciliği Samsun'a göstereceğiz." dedi.

Zafer Partisi Samsun'da ilçe kongrelerine son sürat devam ediyor. Canik ve İlkadım kongrelerinin ardından Kavak ilçesinde de seçim yapıldı. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Bülent Öztürk, tüm oyları alarak tekrar başkanlığa seçildi. Zafer Partisi (ZP) Genel Başkan Yardımcısı Bayram Kazancı, ZP Kurucular Kurulu Üyesi Kadir Uludüz, ZP Genel Başkan Yardımcısı Danışmanları Özer Doğru ve İbrahim Tugay Ateş, ZP Samsun İl Başkanı Faruk Şen, ZP Canik İlçe Başkanı Mitat Oytun, ZP Bafra İlçe Başkanı Bülent Çakır, ZP İlkadım İlçe Başkanı Zafer Göğne, ZP Tekkeköy İlçe Başkanı Ümit Kılıç, ZP Sosyal Medyadan Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Mertcan Tepealtı, ZP İletişimden Sorumlu Samsun İl Başkan Yardımcısı Furkan Danışmaz, ZP Samsun İl Gençlik Kolları Başkanı Emir Can Aydoğdu ve çok sayıda partili katıldı.

zafer-kavak-kongre.jpg

"SAMSUN TEŞKİLATI BAŞARILI OLACAKTIR"
ZP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Kazancı, Samsun ve Karadeniz'in Zafer Partisi'nin temeli olduğunu belirterek, "Atatürk, Kurtuluş mücadelesini Samsun'dan başlattı. Biz de Kuvayi Milliye ruhunu Karadeniz'den Samsun'dan ayağa kaldıracak ciddi bir çalışmaya başlıyoruz. Samsun ve Karadeniz , Zafer Partisi'nin temeli. Fikri olarak aynıyız. Türk milletini seven, terörü lanetleyen, Türkiye'yi ayağa kaldırmak için uğraşan çalışkan insanlar topluluğu. O yüzden Atatürk buradan başladı. Samsun teşkilatımızın başarılı olacağına inanıyorum. Burada belediyeler alacağız. Bunu aldığımızda milli belediyeciliği Samsun'a göstereceğiz. Kendi kendine yeten bağımsız dışardan kaynak kullanmadan kendi öz kaynağıyla milli belediyecilik nasıl olur böyle çalmadan, çırpmadan bir ülke nasıl yönetilir, onu göstereceğiz. Bu sebepten Samsun'a geldik. Samsun bizim için önemli bir nokta. Buradan Atatürk'ün yaptığı gibi yola çıkarak başaracağımıza inanıyoruz." şeklinde konuştu.

zafer-kavak-baskan-oy.jpg

"KAVAK'TA SORUNLARI ZAFER PARTİSİ ÇÖZER"
Zafer Partisi Kavak İlçe Başkanı Bülent Öztürk, yıllardır kavağı yöneten iktidar partisinin sorunlara çözüm üretemediğini ifade ederek, "Kavak'ta üretim yok. Üretimin olmadığı yerde de yoksulluk başlar. Kavak ilçesini yıllardır yöneten iktidar partisi mensupları, sorunlara çözmeyi bırakın sorunlara sorun eklemişlerdir. Kavak'ta hayat pahalılığı zirve yapmış durumda. Ulaşım sıkıntısı var. Üniversite öğrencileri mağdur. Kalan tüm sorunlarına hakimiz ve Zafer Partisi yönetiminde bu sorunları çözeceğiz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.