SAMSUN'DA AKSU SESLERİ!

SAMSUN'DA AKSU SESLERİ!
Geçtiğimiz sezon 3.Lig 1.Grup'ta gösterdiği güzel performansla, takımının TFF 2.Lig'e çıkmasında büyük pay sahibi olan Cafercan Aksu, Yılport Samsunspor'un radarına takıldı.

TFF 3.Lig 1.Grup'ta Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü forması altında 28 maçta 16 gol 1 asistlik performansıyla takımının bir üst lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Cafercan Aksu, Samsunspor radarına takıldı. 32 yaşındaki tecrübeli futbolcunun bu sezon kırmızı-beyazlı formayı giyeceği iddia edildi. Bu sene yoluna bir kez daha TFF 2.Lig'de devam edecek olan Yılport Samsunspor'da büyük değişimin sinyalleri yönetim tarafından verilmişti. Kırmızı-beyazlı ekip şayet bu transfer gerçekleşirse belki de aynı grupta mücadele edeceği Hekimoğlu Trabzon'a hem çalım atmış olacak hem de ikinci ligde tecrübeli bir ismi kadrosuna katacak.

57221231-516117885588661-5279399823450046464-o.jpg

TECRÜBELİ BİR İSİM
Alt liglerde oldukça tecrübeli bir isim olan Cafercan Aksu, bugüne kadar Antalya Yolspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Başakşehir, Orduspor, Gaziantep Gazişehirspor, Konya Anadolu Selçukluspor, Boluspor, Giresunspor, Tavşanlı Linyitspor, Karşıyaka, Körfezspor, Kırklarelispor, Darıca Gençlerbirliği ve Hekimoğlu Trabzon Futbol Kulübü'nde forma giydi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.