SAMSUN'DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!

SAMSUN'DA ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK!
Samsun'da son zamanlarda artan başarılı uyuşturucu operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler İstanbul'dan getirilip Samsun'da satışı planlanan tam 52.920 adet uyuşturucu özellikli sentetik hap ele geçirdi. Operasyonda 3 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri İstanbul'dan kente uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı bilgisi üzerine takip ettikleri şüphelilere ait araçları kent girişinde durdurdu. Yapılan aramalarda 52 bin 920 kapsül uyuşturucu özelliği bulunan sentetik ecza hap ve bir miktar sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Ekiplerce gözaltına alınan 3 şüpheli emniyete götürüldü.

20200705-2-43296515-56459626.jpg

TEK SEFERDE ELE GEÇİRİLEN EN YÜKSEK MİKTAR
Samsun Valiliğinden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince arz ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda; İstanbul ilinden ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapacakları bilgisi edinilen 3 şahıs yapılan operasyon neticesinde ilimiz girişinde kullandıkları araçlarla yakalanmış olup; Yapılan aramalarda Samsun ilinde tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olan toplam Elli İki Bin Dokuz Yüz Yirmi (52.920) kapsül uyuşturucu özelliği bulunan sentetik ecza hap ve 9,04 gram metamfetamin maddesi yakalanmıştır. Konu ile ilgili olarak 3 şahıs gözaltına alınmıştır" ifadeleri yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.