Samsun'da 370 gr uyuşturucu ele geçirildi

Samsun'da 370 gr uyuşturucu ele geçirildi
Samsun emniyeti uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik olarak yaptığı operasyonda 350,40 gram sentetik kannobinoid ve 22,70 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği görevlileri, Karadeniz Mahallesi Mescidizade Sokak üzerinde durumundan şüphelendikleri şahsıların üzerinde ve evlerinde arama yaptı. Ekipler, şahısların üzerinde yaptıkları aramada toplam 3 adet Ectasy uyuşturucu hap, diğer şahsın cebinden çıkararak bir madde attığı görülmesi üzerine yapılan incelemede toplam 21 adet Ectasy uyuşturucu hap, yine şüphelilerin yapılan ev aramasında 1 şahsın ikametinde 52 gram esrar maddesi ile 5 adet Ectacy uyuşturucu hap olmak üzere, toplam 3 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Şahıslardan toplam 28 adet Ectasy uyuşturucu hap ile 52 gram esrar maddesi ele geçirildiği, haklarında 'uyuşturucu ve uyarıcı madde bulundurmak, kullanmak ve ticaretini yapmak' suçundan tahkikata devam edildiği bildirildi. CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.