SAMSUN'DA 3 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI

SAMSUN'DA 3 BİN KİŞİYE İŞ İMKANI
Hamit Kılıç Başkanlığındaki Bafra Belediyesi’nin Haziran 2018 tarihinden itibaren üzerinde hassasiyetle durduğu ve ilçeye birçok alanda kazanımlar sağlayacak Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi hakkında adımlar sıklaşıyor.

Başkan Kılıç, söz konusu projenin İlçeye kazandırılması ile ilgili olarak Ankara temaslarını sürdürüyor. Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile birlikte ziyaret eden Başkan Kılıç, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi hakkında kamu yararı görüşünün alınması ile ilgili görüşmelerde bulundu. Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projesi'nin ilçeye nefes aldıracak olması, esnafa daha modern çalışma alanı sağlaması ve Bafra Belediyesine de ciddi manada gelir kazandıracak olmasının yanında üç binden fazla insana istihdam sağlayacak bir proje olduğunun altını çizdi.

bafra-1-002.jpg

Dokuz yüz dönüm üzerinde yapılacak projenin son aşamasına geldiklerini belirten Kılıç, "Çevre Şehircilik Bakanlığı’nda üst düzey bürokratlarımızla görüştük, bundan sonraki hedefler ile ilgili verimli görüşmeler yaptık. Tarım Bakanlığımızın kamu yararı görüşünü alabilmek için Milletvekilimiz Orhan Kırcalı aracılığıyla Tarım Bakanımız Dr. Pakdemirli ile de görüştük. Toprak Reformu Genel Müdürlüğü’ne dosyamızı verdi. Neticesini bekliyoruz." dedi. Projenin finansman sıkıntısı olmadığını belirten Kılıç, "Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Projemiz, kendini büyütmek, geliştirmek ve yatırım yapmak isteyen insanlar için yapılacak önemli bir proje. Altyapı, üstyapı maliyetlerini bitirdikten sonra çalışmalar başlanacak ve bu projenin belediyemize hiçbir şekilde külfeti olmayacak." ifadesinde bulundu. Ağustos 2019 tarihinde 1388 karar sayısı ile yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı ile yürürlüğe konulan proje hakkında Başkan Kılıç’ın ortaya koyduğu gayret ise Bafralılar tarafından takdirle karşılanıyor.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.