Samsun'a FIFA standartlı iki futbol sahası yapılıyor

Samsun'a FIFA standartlı iki futbol sahası yapılıyor
Samsun Büyükşehir Belediyesi, Atakum ilçesine FIFA standardında 2 futbol sahası kazandırıyor.500 kişi seyirci kapasiteli Kurupelit Futbol Sahası ve 706 kişi seyirci kapasiteli Çobanözü Futbol Sahası inşaatı hızla yükselmeye devam ediyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi spor alanında yaptığı yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Spor Kenti unvanına katkı sunmak adına çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Atakum ilçesinde FIFA standardında 2 futbol sahası inşa ediyor.

kurupelit-3.jpeg

Atakum'un Büyükoyumca Mahallesi'nde 1695 metrekarelik alanda inşa edilen 500 kişi seyirci kapasiteli FIFA standardındaki Kurupelit Futbol Sahası inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Antrenman sahası, soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, depolar ve 140 araçlık otoparkın yer aldığı projenin %25’i tamamlandı. 151 milyon 476 bin TL bütçelik projenin 2024 yılında bitirilmesi hedefleniyor.

kurupelit-2.jpeg

Büyükşehir Belediyesi, Atakum ilçesinde FIFA standartlarında bir futbol sahasını da Çobanözü mahallesine kazandırıyor.706 kişi seyirci kapasiteli Çobanözü Futbol Sahası, 2950 m² alanda inşa ediliyor. sentetik futbol sahası, tribün alanı, kafe, antrenör odaları, soyunma odaları ve fitness salonundan oluşuyor. Çalışmaların hızla sürdüğü proje de fiziki gerçekleşme %25’e ulaştı.

cobanozu-3.jpeg

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Spora çok önem veriyoruz. Sahalar, spor salonları inşa ediyor, sporcularımıza her alanda destek veriyoruz. Bu şehir spor kenti. Bizde var olan potansiyeli artırmak adına sahalar inşa ediyoruz. Atakum ilçemize de 2 saha kazandırıyoruz. FİFA standartlarında. Gençlerimiz, çocuklarımız o sahalarda kendini geliştirecek, yetiştirecek. Amatör sporumuzun saha sorunu olmayacak. Proje inşaatlarımız devam ediyor. En kısa zamanda tamamlayarak bu şehrin hizmetine sunacağız.” diye konuştu.

cobanozu1.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.