SAMSUN'A 2 BİN 600 DÖNÜMLÜK YENİ OSB

SAMSUN'A 2 BİN 600 DÖNÜMLÜK YENİ OSB
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir mecliste yaptığı konuşmada, 2 bin 600 dönümlük yeni OSB alanıyla ilgili tescilin önümüzdeki hafta yapılacağını söyleyerek, “Sanayi ve istihdam hayatına katkı sağlayacak aynı zamanda katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği bir OSB olacak. " dedi.

Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı kapanış toplantısı bugün yapıldı. 41 maddenin görüşüldüğü mecliste konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, yeni Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili meclis üyelerine müjde verdi.

03-011.jpeg

Yeni OSB'nin önümüzdeki hafta tescili yapılıp kuruluşunun tamamlanacağını söyleyen Başkan Demir, “Bunu sizlere müjde olarak ifade ediyorum. Yatırım bekleyen firmalarımız var. Plan yaparak tahsislere başlayacağız” dedi. “Firmalarımızın da yatırımları bu sene içerisinde inşallah başlayacak” diyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Şehrimizin sanayi ve istihdam hayatına katkı sağlayacak aynı zamanda katma değeri yüksek ürünlerin üretileceği bir OSB olacak. İhracatımız her yıl artarak daha da üst sıralara gelecek. Bu OSB yatırımı inşallah şehrimizde bir itici güç olacak” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.