'SAMSUN YENİDEN FUAR KENTİ'

'SAMSUN YENİDEN FUAR KENTİ'
MMO Samsun Şubesi'nin TÜYAP İnşaat Fuarı'nda düzenlediği seminer büyük ilgi gördü. Başkan Yardımcısı Özkan Er, "Samsun, TÜYAP sayesinde yeniden fuar kenti olma özelliğini kazandı" dedi .

Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şubesi, TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı 2019’da üyelerine ve sektör katılımcılarına yönelik 'Binalarda ISolution Akıllı Sistem Çözümleri' semineri düzenlendi. İlgi gören semineri değerlendiren MMO Başkan Yardımcısı Özkan Er, "Samsun, TÜYAP sayesinde yeniden fuar kenti olma özelliğini kazandı" dedi. 

 AKILLI POMPALAR, ISITMA SİSTEMLERİ 
Seminerde Mak. Yüh. Müh. Cüneyt Deniz Küheylan, 'Akıllı Pompalar, Isıtma Sistemleri, Bina Sistemlerine Aktarılan Veriler, Soğutma Sistemleri, İn-Line Pompalar, Basınçlandırma, Hidrofor Sistemleri ve Atık Su Sistemleri' başlıkları altında üyelere ve sektör katılımcılarına detaylı bir sunum yaptı. 

dsc-0025.jpg

'TÜYAP, HEPİMİZİ MUTLU ETTİ...' 
Seminer ile ilgili basına bilgi veren MMMO Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özkan Er, "Samsun, eskiden bir fuar kentiydi. Bu özelliği ile Türkiye'de çok önemli bir yere sahipti. TÜYAP ile fuar kenti olma özelliğinin yeniden canlandığını görüyoruz. Bu durum hepimizi son derece mutlu ediyor" dedi. TÜYAP Samsun İnşaat Fuarı'nın sektöre yön vermesi açısından çok önemli olduğunu da belirten Özkan Er, "Bu nedenle Oda olarak fuarı son derece önemsedik. Meslektaşımız Cüney Deniz Küheylan'ın Binalarda ISolution Akıllı Sistem Çözümleri konusundaki sunumuna gösterilen ilgi bizi ayrıca sevindirdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.