SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ SAMSUN VALİSİNİ ZİYARET ETTİ

SAMSUN YAZARLAR DERNEĞİ SAMSUN VALİSİNİ ZİYARET ETTİ
Samsun Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Samsun'a yeni atanan Vali İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti.

SAYDER Başkanı İsa Abanoz,"Samsun'daki kültür ve sanat hareketliliğinin artması konusundaki duyarlılığı bizleri gelecek için mutlu etmiştir"dedi.

'BİZLERİ GELECEK İÇİN MUTLU ETMİŞTİR'
Ziyarette SAYDER Başkanı İsa Abanoz, Valimiz İbrahim Şahin'e başarılar diledi. Bundan önceki başarılarını Samsun'da da sürdüreceğinden emin olduğunu söyledi. İsa Abanoz konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Sanat, edebiyat ve kültür alanlarında oldukça duyarlı olan bir valiyle çalışacağımızdan oldukça memnunuz. Valimizin entelektüel birikimi, yazarlara özellikle genç yazarlara verdiği önem, Samsun'daki kültür ve sanat hareketliliğinin artması konusundaki duyarlılığı bizleri gelecek için mutlu etmiştir. Yazar-şair Ali Kayıkçı tarafından hazırlanan Samsunlu Şairler ve Yazarlar Ansiklopedisi'nin 7. Baskısı için duyarlı davranan, destek veren ve takdim yazısı yazan Valimiz İbrahim Şahin'e şükranlarımı sunuyorum.”

YAZARLIK OKULU VE DİKSİYON KURSLARI
Samsun Valisi İbrahim Şahin ise Samsun Yazarlar Derneği'nin misyon ve etkinliğinin artarak devam etmesi gerektiğini, gündemi belirleyen bir sivil toplum temsilcisi olma özelliğini sürdüreceğine olan inancının tam olduğunu belirtti. Vali Şahin konuşmasında şu görüşlere yer verdi: “Samsunlu yazar ve şairlerin temsilcisi ve yönlendiricisi olarak pek çok projeye imza atmanızı bekliyor ve sizlere güveniyorum. Gerek diksiyon kurslarında gerekse yazarlık kurslarında ve genç yazarların yetiştirilmesi konusunda sizlere Samsun valisi olarak her türlü desteği vermeye hazırım. Samsun'da kültürel anlamda yeni bir sayfa açmalıyız. Konferanslar, paneller, sempozyumlar, okur-yazar buluşmaları, şiir dinletileri gibi birçok etkinliği birlikte düzenleyerek Samsun'da sanat ve edebiyatı geliştirmemiz gerekmektedir. Başkana ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”

Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.