SAMSUN VALİLİĞİ ÇALIŞANLARI ‘BİRİNCİ GELENEKSEL BOWLİNG TURNUVASI’NDA BULUŞTU

SAMSUN VALİLİĞİ ÇALIŞANLARI ‘BİRİNCİ GELENEKSEL BOWLİNG TURNUVASI’NDA BULUŞTU
Samsun Valiliği çalışanları, kurum içi iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen Birinci Geleneksel Bowling Turnuvası’nda gönlünce eğlenme fırsatı buldu.

Samsun Bowling Salonu'nda gerçekleşen turnuvaya 40 kişi katıldı. Takımlar halinde yarışan Valilik çalışanları, hem yorgunluk attı hem de mesai arkadaşlarıyla hoşça vakit geçirmenin keyfini yaşadı. Kazananlar, galibiyetin sevincini yaşarken dereceye giremeyen takımlar da güzel zaman geçirmenin mutluluğunu yaşayıp, bir yandan da ikinci turnuvanın hesaplarını yapmaya başladılar.

vl2_8339.jpg

Samsun Valiliği’nde mevcut, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, İl Yazı İşleri Müdürlüğü, İl İdare Kurulu Müdürlüğü, Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü,  İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü, Hukuk İşleri Müdürlüğü ile Protokol Şube Müdürlüğünde görevli personelin katıldığı turnuvada İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü birinci, İdari Hizmetler Şube Müdürlüğü’nün bünyesindeki 2 takım ikinciliği ve üçüncülüğü kazandı.

Oldukça heyecanlı dakikaların geçtiği turnuvada 1’nci olan İl Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü takım kaptanı Fatma DURSUN ATALAY, ödülü takım arkadaşları adına aldığını ifade ederek ‘Şampiyon olmak güzel duygu ama en önemlisi bir arada bulunmak ve mutluluğu paylaşmak. Takım arkadaşlarıma ve turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

İlimizde mevcut bulunan ve 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları için yapılan, 38 hat ile Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ise 3. büyük bowling salonu bizler için büyük bir şans. Tüm Samsunluları vakit bulduklarında buraya gelerek hem güzel vakit geçirmeleri hem de hayatın stresinden bir nebze de olsa kurtulmaları için bu salona davet ediyorum.’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.