Samsun Üniversitesi’ne ‘Eğitim’ Ziyareti

Samsun Üniversitesi’ne ‘Eğitim’ Ziyareti
Göreve geldikten sonra ziyaret turlarına devam eden Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube yönetimi Tevfik Demir başkanlığında Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın’ı ziyaret etti.

Ziyarette Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube yönetimini tebrik eden Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın şube başkanı Tevfik Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.
Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir de Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın’a görevinden başarılar dileyerek iki devlet üniversitesi olan Samsun’da üniversitelere eğitimin yanı sıra kalkınmada da çok görevler düştüğünü ve üniversitelerin sendikalarının görev alanı olmasından dolayı birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi. Demir sözlerini “Üniversite yönetimi ile üyelerimiz arasındaki irtibatı sağlamada aktif rol oynayacağız. Mesele değil, çözüm üreten bir yönetim olmaya özen göstereceğiz” diye tamamladı. Eğitim Bir Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir, Samsun Üniversitesi Rektörü Mahmut Aydın’a ziyaret anısına çiçek takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.