SAMSUN TOHM JUDO TAKIMI GÜRCİSTAN YOLCUSU

SAMSUN TOHM  JUDO TAKIMI  GÜRCİSTAN YOLCUSU
Samsun Olimpiyat Hazırlık Merkezi” judocuları yeni yılın ilk faaliyeti için Gürcistan da.

UMUDA YOLCULUK
03 - 07 Ocak 2015 tarihleri arasında Gürcistan da yapılacak , Türkiye, Gürcistan ve diğer ülke sporcularının da katılımı ile gerçekleşecek olan ortak çalışma kampı için, 02 Ocak 2015 tarihinde, saat 15.30 da, antrenör, masör ve sporculardan oluşan 22 kişilik kadrosu ile Samsundan hareket edecek. TOHM Teknik Direktörü, Sebahattin Zayimoğlu, Baş antrenör Erdal Doğan ve Antrenör Erkut Şahin; Olimpik Merkezimiz eksikleri günden güne tamamlanarak Uluslararası standartlara ulaşması konusunda çok önemli mesafeler kaydetti. Buna katkı sağlayan, teşkilatımıza, İl Müdürümüz Güven Özyurt'a ve diğer çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz."

SPORCULARIMIZA GÜVENİYORUZ
Sözlerine şöyle devma eden antranör Şahin,"Uluslararası faaliyetler bu tür merkezlerin, olmazsa olmazı, çok önemli bir ayağıdır. Sporcularımız gerçek seviyelerini bu faaliyetler sayesinde görecekler. Bu nedenle 2015 yılı TOHM faaliyet programı büyük bir titizlikle hazırlanmıştır. Merkezimizin bu, ilk Uluslararası faaliyeti olacaktır. Hepimize hayırlı olmasını temenni ederek, önemli katkı sağlayacağına inanıyoruz. Sporcularımıza başarılar diliyoruz." dedi.

MÜDÜR ÖZYURT BAŞARI DİLEDİ
Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt," 2015 yılının ilk ortak çalışma kampını TOHM Judo sporcularımız Gürcistan'da gerçekleştirecek. Bizler Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezimizin yetiştirdiği sporcularımızla uluslararası arenada çok kez bayrağımızı dalgalandırmalarının gururunu yaşadık. 2015 yılında da hedeflerimize ulaşacağız. Sporcularımıza ve Antrenör arkadaşlarımıza başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.