Samsun standına ilgi büyük

Samsun standına ilgi büyük
Havacılık, uzay ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren ayakları yere basmayan festival TEKNOFEST, İzmir’de coşkuyla devam ediyor.

7 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında Çiğli Havalimanı’nda Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliği ile gerçekleşen Dünya’nın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali ikinci gününde de tüm coşkusuyla sürüyor.

5.jpeg

Katılımcıların "Dikey Rüzgar Tüneli", "İklim Tüneli", "Güneş Gözlemi", "Planetaryum", "Uzay Temalı Çocuk Parkı", "Simülasyon Deneyim Alanları", "Paydaş-Sponsor Katılımcı Stant Aktiviteleri", "Kara ve Hava Araç Sergisi", "Sıcak Hava Balonu" ve "Pedallı Uçuş Etkinliği" ni deneyimleyebileceği festivalde katılımcı atölyeleri de gün boyunca sürecek. Kurum ve kuruluşlarında stantlarıyla yer aldığı festivale, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ de standıyla renk kattı.

3.jpeg

Samsun Büyükşehir Belediyesi etkinlik alanında kurduğu stantta hem Samsun’un tanıtımını yapıyor, hem de kurduğu etkinlik alanlarıyla ziyaretçilere keyifli saatler yaşatıyor. Stantta ilgiyi en çok karelog oyunu görüyor. Ayrıca misafirlere yöresel lezzetler, çay ve kahve ikramı da yapılıyor.

4.jpeg

6.jpeg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.