SAMSUN SEVDALILARI

SAMSUN SEVDALILARI

    Her fırsatta Samsun’un Turizm bakımından geri kaldığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın İstanbul’da yapılan “11.Gayrimenkul Fuarına” ve “Arap, Türk Festivaline” katılmamasına karşın Emlakçı Sebahattin Gülçiçek ve Cemil Dere’nin katılım sağlayıp Samsun’u temsil etmiş olmaları, işte Samsun sevdalıları dedirtti.

 

    AVRUPALILAR OLSA KOŞAR ADIM GİDERDİ

 

    İstanbul’da 11.’si Düzenlenen Gayrimenkul Fuarı ve Arap, Türk Festivaline katılım sağlamayan Büyükşehir Belediyesi bu konuda yapılan müracaatlara da duyarsız kalıp tek bir personel dahi göndermemiş, stant dahi kiralamayı gereksiz görmüş olması akıllara acaba Avrupalılar böyle bir etkinlik yapsaydı koşarak katılım sağlamazlar mıydı? sorusunu getirdi.

 

  BAŞKALARINI ELEŞTİRME HAKKINA SAHİP DEĞİLLER

 

     Samsun’a gelen Arap turist sayısının azlığından şikâyet eden yetkililer böyle önemli bir etkinliğe katılmayıp, Uluslararası Arap, Türk Festivaline ilgisiz kalmaları karşısında Samsun’a Arap Turist gelmediğinden dem vurmaları, sadece ve sadece “Timsahın Gözyaşları” olduğu bu davranışlarından ortaya çıkmaktadır. Karadeniz’in diğer şehirlerindeki Arap turistlerin fazla olduğundan dem vuran yetkililerin bu saatten sonra kimseyi eleştirme hakkına sahip olmadıkları da açıkça ortaya çıkmış durumda.

 

   BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KABUL ETMEMİŞ

 

    11. Uluslararası Gayrimenkul Fuarı ve Arap, Türk Festivali ile ilgili Büyükşehir Belediyesine stant kiralayıp Fuara katılım sağlaması için yapılan müracaata ilgisiz kaldığı öğrenildi. Oysa Arap Turistlerin ilgi odağı haline gelmemesi için en ufak bir neden olmayan, Samsun Şehrinin tanıtılmaması için neden bu kadar ayak diretildiği de anlaşılmış değil. Her fırsatta Uzun gölün alternatifi olduğu söylenilen Ayvacık Barajı, Vezirköprü kanyonu gibi doğa harikası mekânların tanıtılmasında en ufak katkı sağlamayan yetkililerin haberimize verecekleri cevap merakla beklenmekte. M.Umut BAYRAM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.