“Samsun Ortak Değerimizdir”

“Samsun Ortak Değerimizdir”
Hemşeri derneklerinin varlığını önemsediklerini ifade eden Başkan Erdoğan Tok, Samsun için üreten ve düşünen bir platformun öncüsü olacaklarını belirterek “Samsun ortak değerimizdir.”diye konuştu.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Havzalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyelerini Acem Tekkesi Kültür ve Sohbet Evi’nde ağırladı.

 

“SAMSUN İÇİN KENETLENMELİYİZ”

 

Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları Erol Köroğlu, Musa Yüksel ve Yahya Çınkıl, birim müdürleri ve dernek yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu programda konuşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Hemşerilik bilincinin Samsun için önemine vurgu yaptı.  Kültür, örf, adet ve geleneklerinin yaşatılması için faaliyetlerini sürdüren hemşeri derneklerinin ‘Samsunluluk bilincine’ sahip olmaları gerektiğini söyleyen Başkan Erdoğan Tok,  Hemşeri derneklerinin herhangi bir siyasi tarafının temsilcisi olmadan yaşadığı şehre hizmet etmesi gerektiğini ifade etti.

 

“HER KESİMİ KUCAKLIYORUZ”

 

Samsun için hizmet üreten hemşeri derneklerinin varlığını önemsediklerini kaydeden Başkan Erdoğan Tok, “ Belediye olarak hizmetlerimizi yerine getirirken parti ayrımı gözetmeden herkesim için çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne toplumumuzun her katmanını kucaklıyoruz.” dedi

 

BAŞKAN TOK'A TEŞEKKÜR

 

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un ilçe derneklerine gösterdiği ilgi ve alakanın değişmeden devam ettiğini belirten Havzalılar Kültür Yardımlaşma Derneği Başkanı Yahya Bozkurt, " Dernek olarak faaliyetlerimizi sürdürdüğümüz ilk günden bugüne yaşadığımız şehre bir nebze olsun katkı sağlamak için çalışıyoruz. Sağolsun belediye başkanımız Erdoğan Tok, bize her platformda destek oluyor. Kendilerine derneğimize ve hemşerilerimize gösterdiği ilgi ve alakadan ötürü şükranlarımı ifade ediyorum.” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.