Samsun Milletvekili Usta'dan, Vali Şahin'e Ziyaret?

Samsun Milletvekili Usta'dan, Vali Şahin'e Ziyaret?
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Erhan Usta, nezaket ziyaretleri kapsamında, Samsun Valiliği, Adalet Komisyon Başkanlığı ve Samsun Barolar Birliği Başkanlığını ziyaret etti.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, nezaket ve teşekkür ziyaretleri kapsamında kurum ve kuruluş gezilerine başladı. İlk olarak Samsun Valisi İbrahim Şahin ile bir araya gelen MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta; Samsun’un kazanımları için çalışacaklarını belirterek; “ Bürokratken yaptıklarımızın daha fazlasını ilimize kazandırmak için çalışacağız, siyaset kurumunun asıl işi bölgesine ve iline sahip çıkarak yatırımlardan daha fazla faydalanabilmektir. Bizlerde önce Samsun’umuza sahip çıkıp, Samsunlular ile istişare içersinde devlet yatırımlarını Samsun’a kazandırmaktır. Bunun için ilk hedefimiz ilerleyen zamanlarda özel sektör yatırımcıların Samsun’u tercih etmesini sağlamaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Valimiz Sayın İbrahim Şahin, kendilerine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta daha sonra MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis ile birlikte Ağır Ceza Reisi ve Adalet Komisyon Başkanı Kemal Alver ve Samsun Barolar birliği Başkanı Kerami Gürbüz’ü Makamlarında ziyaret ettiler.

Nezaket ziyaretlerine devam edeceklerini belirten MHP’li Vekiller, teşkilat ziyaretlerine de birlikte katılacakları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.