SAMSUN İÇİN BÜYÜMEK ZORUNDAYIZ

SAMSUN İÇİN BÜYÜMEK ZORUNDAYIZ
Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi’nin gelenekleştirdiği İş Geliştirme toplantısı Samsun Hampton By Hilton’da yapıldı.

ASKON Samsun Şubesi, üyelerinin birbirleriyle tanışma, kaynaşma ve sektör kollarının bilinilmesini artırmak amacıyla belirli aralıklarla düzenlediği toplantı üye ve katılımcı firmaların ürünlerini sergilediği mini fuar şeklinde gerçekleştirildi.

Toplantının açılışında konuşan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, ASKON üyelerinin birbirleriyle ticari bağlarının güçlenmesi, daha yakinen tanışabilmeleri, hizmet verdikleri sektördeki yeni gelişmeler hakkında bilgi sahibi olmaları ve üyelerin birbirleriyle iş yaparak işlerini geliştirmek amacıyla bu toplantıları düzenlediklerini belirterek, toplantının dördüncü kez düzenlendiğini ve her toplantının bir öncekinin tecrübesiyle daha etkili ve daha faydalı olduğunu ve bu tür toplantılarının devam edeceğini sözlerine ekledi..

BAŞARILI İŞADAMLARINA PLAKET

Okudan şöyle devam etti; “Her şirket iş hayatında bir takım problemler yaşamakta ve çözüm yolları aramakta. Üstelik sadece bununla kalmayıp işlerini farklı ve rekabetçi stratejilerle geliştirmek zorunda. Bunu da yaşadıkları ve kazandıkları şehir için yanı Samsun için yapmak zorunda.

Bu anlamda üyelerimizi birbirleriyle buluşturarak, birbirleriyle sağlıklı ticari ilişkiler kurmalarını sağlamak ve farklı fikirlerle yeni müşterileri bir araya getirmek düşüncesiyle, ASKON üyelerinin kendi aralarında işlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu sayede ASKON üyelerinin birlik ve beraberlik içinde rekabetçi ve geliştirici fikirlerle şirketlerini geliştirmektedirler”

ASKON Samsun Şubesi’nin İş Geliştirme Toplantısında üstün hizmetlerinizden ve başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Yardımcısı Teşkilatlanma Komisyon Başkanı Ümit Ayan, Başkan yardımcısı  Mali ve Sosyal İşler Başkanı Fikret Mırık, Başkan Yardıncısı Ar-ge Komisyon Başkanı Şefik Sağlam, Başkan Yardımcısı Yenİ Yatırımlar Komisyon Başkanı  Recep Ocak, Mali ve Sosyal İşler Komisyon Başkan Yardımcısı Salih Kılıç, Yönetim Kurul  Üyesi  Orhan Mırık ve Şube Sekreteri Yunus Bodur’a plaket verildi.

ASKON Samsun Şubesi’nin İş Geliştirme Toplantısına ASKON üyesi ve misafir firmalar katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.