"SAMSUN HALKINI BEKLİYORUZ"

"SAMSUN HALKINI BEKLİYORUZ"
Canik Belediyespor altyapıda Samsun'u gururlandırmaya devam ediyor. Tecrübeli antrenör Mehmet Küntüşlü, "Yaklaşık 120 oyuncuya hizmet vermekteyiz. Haftanın beş günü yaptığımız çalışmalara tüm Samsun halkını bekliyoruz" dedi.

Canik Belediyespor Basketbol Altyapı Antrenörü Mehmet Küntüşlü, Canik'te yapılan başarılı ve geleceğe dair umut veren spor çalışmalarını anlattı. Canik Belediyespor olarak dört grup halinde yaklaşık 120 oyuncuya hizmet verdiklerini belirten Basketbol Altyapı Antrenörü Mehmet Küntüşlü, "Türkiye ikinciliği ile Türkiye altıncılığı arasında derece alan, ulusal üç kategorinin üçünde de Türkiye Şampiyonası finallerine kadar yükselen kızlarımız var.  Bu kızlarımızdan bu yıl üç kızımız milli oyuncu olarak üç kızımız da Süper Lig takımında mücadele edecek. Haftanın beş günü, salonda profesyonel ve donanımlı antrenörlerle yaptığımız bu çalışmalara Samsun halkını da bekliyoruz" şeklinde konuştu.

canikk-1.JPG

MİLLİ DAVET GELDİ
Canik Belediyespor basketbol takımında ter döken beş oyuncu ve antrenörlerden Can Küntüşlü'ye geçtiğimiz günlerde milli takımın kampından davet geldi. Türkiye genelinde dereceler elde eden ve Samsun'u gururla temsil eden Canik Belediyespor antrenörlerinden Mehmet Küntüşlü'nün oğlu, antrenör Can Küntüşlü ile birlikte oyunculardan Zeynep Acar, Pınar Durmuş, Şevval Suiçmez, Beren Gemici ve Nisan Temurtekin milli takım kampına davet edildi. Bu davetin Samsun adına oldukça önemli olduğuna değinen Küntüşlü, verilen emek ve dökülen terlerin karşılığı alındığı için çok mutlu olduklarını ifade etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.