Samsun Dernekler Federasyonu Basın ile bir araya geldi

Samsun Dernekler Federasyonu Basın ile bir araya geldi
Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun Basını ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Samsun Dernekler Federasyonu (SADEF) Genel Başkanı, Dernek Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri, Samsun’daki Basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Samsun Dernekler Federasyonu SADEF Genel Başkanı Yıldıray Baş, yaptığı açıklamada Basın mensuplarına göstermiş oldukları çalışmalardan ötürü teşekkür etti. Dernek hakkında bilgi aktaran Başkan Baş, “Derneğimiz 2004 yılımda kurulmuş ve Samsun Lobisinde büyük yol kat etmiştir. Türkiye’de ve yurt dışındaki derneklerimizi büyüterek büyük bir kitleye ulaştık. Yönetim kurulumuzla birlikte başarılı bir yol aldık. Önümüzdeki süreçte güçlenen altyapımızla geleceğe emin adımlar atarak, güzel günler göreceğiz.” dedi. Ayrıca Başkan Baş, Federasyonun 126 üye derneğinin bulunduğunu, hedeflerinin ise bu sayıyı Samsun plakasını anımsatmak için 155’e çıkartmak olduğunu söyledi.

 

HÜKÜMETİN VE ORDUNUN YANINDALAR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin bölgesinde düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı’na destek olduklarını ve bunu bildiri ile yayınladıklarını ifade eden Başkan Baş, “Türk halkı olarak terörün her türlüsü sona erene kadar devletimizin, hükümetimizin, ordumuzun ve milletimizin yanındayız. Bu terör belası bitene kadar özveriyle çalışan Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanımız sayın Binali Yıldırım'ın, TSK'nın ve Genel Kurmay Başkanımızın, komutanlarımızın ve bakanlarımızın, destek veren tüm sivil toplum örgütleri ile her bireyin yanında olacağımızı, desteklediğimizi Türk kamuoyuna duyuruyoruz" sözlerine yer verdi. Düzenlenen kahvaltı programı hatıra fotoğrafı çekilerek son buldu.

_dsc0064.jpg _dsc0011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.