SAMSUN DERBİDE MALUP

SAMSUN DERBİDE MALUP
Kırmızı beyazlılar Karadeniz derbisi niteliği taşıyan hazırlık karşılaşmasında baştan sona büyük çekişmeye sahne olan mücadeleyi 4-0 kaybetti.

 

 

ISAAC'I DURDURAMADIK 
Samsunspor hazırlık maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi. Karadeniz derbisi niteliği taşıyan ve her anıyla büyük bir çekişmeye sahne olan ve Antalya Emirhan Otel'de oynanılan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Kırmızı beyazlı takımda yeni trasnfer Tom Muters bu karşılaşmada ilk 11'de sahada yer alarak ilk kez Samsunspor formasını giydi. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelede Samsunspor 42. ve 45. dakikalarda Giresunspor'un yıldız futbolcusu Isaac Promise'ın gollerine engel olmadı ve karşılaşmanın ilk yarısı Giresunspor'un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. 

SAMSUN'DAN BEKLELE GOL GELMEDİ
Maçın ikinci yarısını ise hızlı başlayan ve golü arayan taraf Samsunspor'du. Kırmızı beyazlılar'da Teknik direktör Osman Özköylü yeni trasnfer Tom'un yerine kaleye Furkan Köse'yi dahil ederek maçtı ilk oyuncu değişikliğini gerçekleştrdi. Maçın her geçen dakikasında rakibi karşısında etkli olmaya başlayan Samsunspor net gol pozisyonlarını değerlendirmeedi. Mücadelenin 77. dakikasında ise bu kez Giresunspor'da Özgür Can Özcan skoru 3-0'a getiren golü kaydetti. Bu golle Yeşil beyazlılar iyiden iyiye rahatladı. Mücadelenin 90 dakikasıdna ise Giresunspor David Abwo İLE 4. golü buldu ve Karadeniz derbisi niteliği taşıyan mücadelede Samsunspor hazırlık maçında Giresunspor'a 4-0 mağlup oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.