Samsun değişim için kararını vermiş durumda

Samsun değişim için kararını vermiş durumda
İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci,, "Sahada çok farklı, çok güzel bir durum var. Samsun değişim için kararını vermiş durumda." dedi.

İYİ Parti GİK Üyesi Mehmet Aslan ile birlikte esnaf ziyareti yaparak vatandaşlar ile bir araya gelen İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, Kavak’ta düzenledikleri yoğun katılımlı miting ile ilgili de konuşarak, “Sahada çok farklı, çok güzel bir durum var. Samsun değişim için kararını vermiş durumda. Kararsız seçmenlerimiz başta olmak üzere büyük bir teveccüh var. 31 Mart, değişim ve beraberinde gelişimin başladığı tarih olacak” şeklinde konuştu.

whatsapp-image-2024-03-28-at-14-03-22.jpeg

"Biz bu yola milletimiz için çıktık"
İmren Nilay Tüfekci, ‘‘Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Sosyal belediyecilik anlamında 23 yıldır hiçbir varlık gösterememiş bu yönetim anlayışı çağdışıdır. Vatandaşımız işsizlik, fatura, enflasyon ile mücadele ederken kimsenin elinden tutmadılar. Aksine faturaları TEFE/TÜFE’ye endeksleyip bu durumun sorumlusu onlarmış gibi faturayı her zamanki gibi Samsunluya kestiler. Bu devran bitecek, bu rant çarkları duracak. Biz bu yola milletimiz için çıktık. Bugün baktığımız tabloda herkes gözünü bize çevirmiş ve kazanmamızı bekler durumda. Sahada ‘bu yönetimden kurtarın bizi’ söylemleri çok arttı. İyilik için geliyoruz, sosyal, katılımcı belediyecilik için ve en önemlisi tek derdi Samsun olarak geliyoruz’’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

whatsapp-image-2024-03-29-at-16-41-21.jpeg

"Çok çalıştık, çok iyi hazırlandık"
Tüfekci, yapacakları projeler ve yatırımlar ile toplumun her kesimine bir iş kapısı açarak, ekonomik sorunları çözeceklerini vurgulayarak, ‘‘Samsunlu 23 yıldır hak ettiğinin, potansiyelinin çok altında bir yaşam sürüyor. İşsizlik, faturalar, geçim sıkıntısı gibi dertler ile bu şehrin ayaklarına zincir vurdular. Biz inanıyoruz ki Samsun 5 yıl içinde öyle bir değişecek ki, şehrimiz bölgeyi kalkındıracak hale gelecek. Yurt içi ve yurt dışına ihracatı artırmadan önce kendi kendimize yetebilecek duruma getireceğiz. A’dan Z’ye her konu başlığında çözümlerimiz hazır. Çok çalıştık, çok iyi hazırlandık. Biz bahaneler üreten, halktan kopan, yapmayı değil yıkmayı düşünen yönetimin tam tersine gidiyoruz. Vatandaş, STK’lar, dernekler ile oturup kuracağımız istişare masalarında bu şehir için kararlar alarak her kesimi memnun etmek için çalışacağız. Ayrıştırmadan, ötekileştirmeden en ücra mahallelere, sokaklara bile hizmet getirmek için çabalayacağız. Biz hazırız, biz çıktığımız yola inandık ve Samsun’da bize inandı’’ diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.