SAMSUN ÇERKESLERİ PLATFORMU'NDAN KOKTEYL

SAMSUN ÇERKESLERİ PLATFORMU'NDAN KOKTEYL
Samsun Çerkesleri Paltformu 11 Mayıs 1918 yılında kurulan Kuzey Kafkasya Cumhuriyetinin 98. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir kokteyl etkinliği düzenledi.

Atakum Yalı kafede düzenlenen Samsun Çerkesleri Platformu kokteylinin açılış konuşmasını yapan Samsun Büyük Şehir Belediyesi İçme Suları Daire Başkanı Cihan Güller Platformun kuruluş amacı ve çalışmaları  hakkında bilgiler  verdi Orhan Doğbay  ise Kuzey Kafkasya Cumhuriyeti hakkında bir sunum yaptı ve daha sonra platform kurucularından Samsun Çerkes Derneği Başkanı Sedat Uygun , Birleşik Kafkasya Derneği Başkanı Orhan Doğbay ,Adige Derneği Başkanı Süleyman Çelik ,Abhaz Derneği Başkanı Fikret Özcan ,Dostluk Grubu ve Kafkasyalılar Sosyal Tesis Yaptırma ve Yaşatma derneğinden Cihan Güller ,Muhlis Yeşilyurt ve Kemal Çertel temsili bir pasta kesti . 

DERNEK BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Bu sırada bir de konuşma yapan Muhlis Yeşilyurt ‘‘Bu organizasyonda emeği geçen dernek başkanlarıma ve bu akşam aramıza katılan Vezirköprü Kafkas Derneği Başkanı Orhan Sarıer ,Ladik Çerkesler Dernek Başkanı Tuncay Yaman, Çarşamba Çerkes Derneği Başkanı Cevat Ersan ve  Erbaa Dernek başkanımız Metin Baç’a teşekkür ederim . Birlik ve beraberliğimiz ilelebet devam edecektir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın ’’dedi. Gecenin geç saatlerine kadar sohbet eden Çerkesler hoşca vakit geçirdi.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.