SAMSUN BÜYÜKŞEHİRDEN KADINLARA ÖZEL SPOR

SAMSUN BÜYÜKŞEHİRDEN KADINLARA ÖZEL SPOR
Samsun Büyükşehir Belediyesi Kadın, Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı pandemi sürecinde evde hareketsiz kalan kadınlar için spor etkinliği başlattı.

Kadın ve Demokrasi Derneği bahçesinde buluşan kadınlar, Aerobik-Fitness Eğitmeni Calibe Soran’ın önderliğinde her sabah güne spor yaparak başlıyor.  

b267ec70-fa6d-4012-9c99-31ea8b0cd379.jpg

Normalleşme süreci ile birlikte haftanın her günü kadınlara spor etkinliği yaptırdıklarını söyleyen Calibe Soran, "Sabah, öğle ve akşam grubu olmak üzere üç grup halinde kadınlara spor yaptırıyoruz ve çok olumlu tepkiler alıyoruz. Sportif faaliyetleri yapabilecekleri, kendilerine zaman ayırabildikleri bir yer olduğu için çok memnunlar. Pandemiden dolayı kadınlar uzun süredir evde hareketsiz kalmıştı. Büyükşehir Belediyemizin başlattığı bu uygulama ile spor yaparak güne sağlıklı başlıyoruz. Bu etkinlikte bize destek olan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Mustafa Demir ve Kadın Aile ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığımıza teşekkür ediyorum" dedi. 

5935f0c5-d357-442c-accc-755fb63493e2.jpg

Bu süreçte spordan uzak kaldıklarını ifade eden kadınlar ise, sosyal mesafe kuralına uyarak güne sporla başladıklarını belirterek, gerçekleştirilen etkinlikler dolayısıyla Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.