SAMSUN BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'Ü ANDI

SAMSUN BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK'Ü ANDI
Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 82'nci yılında Samsun'da anıldı.

Samsun'da Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende Vali Zülküf Dağlı, Şeref Defteri'ni imzaladı. Vali Dağlı, burada yaptığı konuşmada, Kurtuluş Savaşı'nın baş komutanı ve Cumhuriyetin kurucusu Atatürk'ü vefatının 82. yıl dönümünde sevgi ve özlemle andıklarını söyledi.

emcmkngwmaakkp7.jpg

Dağlı, Cumhuriyetin ilanının 97. yıl dönümünü geride bıraktıklarını dile getirerek, "Bize işaret etiğiniz muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkma hedefi doğrultusunda tüm gücümüzle çalışmayı sürdürüyoruz. Milletimizin ortak eseri olan Cumhuriyetimize sahip çıkmak, ülkemizi ve milletimizin geleceği için çalışmak, mücadele etmek gerektiğinde fedakarlıkta bulunmak hepimizin ortak görevidir. Bu vesileyle şahsınız ve silah arkadaşlarınızla birlikte vatan topraklarını kanlarıyla yoğuran tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz." dedi. Tören, protokol üyelerinin Gazi Müzesi ziyareti ile sona erdi.

emcmldsw4aa-cf0.jpg

 

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.