Samsun AGD yaz etkinlikleri devam ediyor

Samsun AGD yaz etkinlikleri devam ediyor
Anadolu Gençlik Derneği ile özdeşleşen ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik “Yaz Etkinlikleri Programı” devam ediyor.

12 farklı ilçede 15 farklı noktada “Hem Eğlen Hem de Öğren “ teması ile Anaokulu, ilkokul ve Ortaokul öğrencileri olmak üzere 655 öğrencimiz bu güzel havayı teneffüs ediyor. Sosyal Kültürel etkinlik olarak Halı saha turnuvaları, satranç turnuvası, Agua park yüzme keyfi, Bowling, sinema keyfi, Tarihi yerleri ziyaret, Üstü açık otobüs ile şehir turu, Kitap okuma etkinlikleri, Samsunum 1 Gemisi ile Tur faaliyetleri ile hem öğrencilerimiz hem de velilerimiz mutlu oluyor.

1000051939.jpg

Tüm Türkiye’de 3 Temmuz’da başlayan Yaz Etkinliklerine, Gençlik bu yılda yoğun ilgi gösteriyor. Tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı bir gençlik için yarım asırdır mücadele eden Anadolu Gençlik, Yaz Etkinlikleri Programı ile Aziz milletimizin gönlünde taht kurmayı başardı.4 Ağustos'ta sona erecek olan Yaz Etkinlikleri Programı tüm hızıyla devam ederken Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Şube Başkanı Şenol Altun, Yaz-Et Programı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

609270e16d06b.jpg

Altun, "Milli Gençlik Vakfı’ndan Anadolu Gençlik Derneği’ne yaz dönemlerinin bir markası olan Yaz Etkinlikleri, birçok gencimizin yetişmesine vesile olan bir etkinliktir. Bu Programlar vesilesiyle oluşturulan Kaşif gruplarımız Eğitim Öğretim sürecinde de bu etkinliklerine devam ediyor. AGD Ortaokul Komisyonu’nun, ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği kâşif grupları sayesinde öğrencilerimiz yaz dönemi haricinde de yıl boyu eğitimlerden faydalanabiliyorlar. AGD’nin Yaz Etkinlikleri, Kur’an-ı Kerim, ilmihal, akaid, adab-ı muaşeret, peygamberler tarihi, örnek şahsiyetler, çevre bilinci, ilk yardım, akıl ve zeka oyunları, robotik kodlama, sosyal medya kullanımı gibi derslerin yanı sıra sosyal, kültürel ve teknolojik faaliyetlerin de içerisinde olduğu, öğrencilerin eğlenirken öğrendiği ve tatil dönemini verimli geçirdiği bir etkinlik dönemi olarak öne çıkıyor. AGD’nin Yaz Etkinlikleri kapsamında, tarihe, çağa ve yarınlara duyarlı; kardeşliğin, merhametin, sevginin ve iyiliğin yaygınlaşmasında emek sahibi; adaletin tesisinde kararlı, bilgili, inançlı ve çalışkan bireylerin yetiştirilmesi için gayret sarf ediyoruz. SEVDAMIZ TÜRKİYE, Anadolu gençlik Derneği Samsun Şubesi olarak Yaz-Et Eğitim programı ile gayemiz, Peygamber sevdalısı bir Fetih Neslinin Fetih ruhu ile yetişmesine vesile olmaktır. İşte bu sebeple yarım asırdır bıkmadan usanmadan diyoruz ki: Projemiz insan, Muhatab kitlemiz Gençlik; Sevdamız Türkiye…!!! Bu uğurda gece gündüz çalışmalarımızı yürütüyoruz." dedi.

1000054030.jpg

img-20230720-wa0053.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.