ŞAMPİYONLAR BELİ OLDU

ŞAMPİYONLAR BELİ OLDU
Samsun masa tenisi il temsilcisi Vedat Demirci,“02-03.12.2014 Salı-Çarşamba günleri Atatürk spor salonunda yapılan ilk gün grup müsabakalarının ardından ikinci gün yapılan final grupları ile liselerarası okul müsabakaları tamamlandı” dedi.

'BAŞARI İLE TEMSİL ETMELERİNİ DİLİYORUZ'
Müsabakalara 19 kız, 41 erkek takımı, toplamda 60 takım ve yaklaşık 240 sporcu katıldı. Müsabakalarla ilgili konuşan Samsun masa tenisi il temsilcisi Vedat Demirci, “İki gün içerisinde gerçekleştirdiğimiz okul müsabakaları kıyasıya mücadele ile yoğun ilgi görmüştür. Müsabakalarda dereceye giren sporculara başarılarının artarak devam etmesini ve ilimizi Federasyon bünyesinde yapılan şampiyonalarda başarı ile temsil etmelerini diliyoruz. Her sene artan katılımdan dolayı sporcu, antrenör ve hakem arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Konuşmaların ardından kupa ve madalya ödül törenine geçildi.

OKULLARINI EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİLER
Zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda dereceye giren okullardan, Genç Kızlar kategorisinde, Alaçam Şadiye Muzaffer Tural Anadolu Lisesi, Çarşamba Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, Çarşamba Ağcagüney Çok Proğramlı Anadolu Lisesi ile İlkadım Aziz Atik Fen Lisesi olurken Genç Erkekler kategorisinde ise Atakum Özel Feza Lisesi, Bafra Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Atakum Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ve İlkadım Köksal Ersayın Anadolu Lisesi sıralamadaki yerini alan okullar oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.