SAMKON’dan SADEF’e Ziyaret

SAMKON’dan SADEF’e Ziyaret
SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşçı ve SAMKON yönetim kurulu üyeleri SADEF genel merkezini ziyaret ederek...

SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray BAŞ ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini sundu..


SAMKON Genel başkanı H.Kaya Aşçı, SADEF 5.Olağan Genel Kurulunun Samsun' a ve Samsunlulara yakışan demokratik bir seçim olduğunu, katılımın oldukça yüksek ve bir bayram şöleni havasında, olgunlukla ve erdemlikle gerçekleştirildiğini, kazananın da özelikle SAMSUN olduğunu ifade ederek kongrede SADEF Genel Başkanı seçilen Yıldıray Baş ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diledi.

SAMKON Genel başkanı H.Kaya Aşçı şöyle konuştu; “Seçim bitti artık çalışma zamanı bundan sonra birlik ve beraberlik içersin de, bir abi kardeş duygusu ile SADEF' le beraber çalışacağımızı, amacımızın daha iyi bir SAMSUN olması için omuz omuza mücadele etmek olacaktır.”

SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş ise SAMKON Genel Başkanı Kaya Aşçı'nınziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,; “Yapılan bu nezaket ve hayırlı olsun ziyaretinden dolayı kendi ve yönetim kurulum adına SAMKON Genel Başkanı H.Kaya Aşçı ve Yönetimine teşekkür ederim. 5.Olağan Genel Kurul' unda seçime katılan tüm üyelere ve de kendisiyle yarışan diğer adayımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SADEF Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yıldıray Baş sözlerini, “Biz burada Samsun'un tamamı var düşüncesi ile hizmet edeceğiz, burada kişi ayrımı yapmadan halkımıza yakışanı yapacağız, SAMKON ile birlikte kardeşlik duygusu içerisinde yaşayacağız ve yürüyeceğiz” diye tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.