SAMKON BÖLÜNDÜ

SAMKON BÖLÜNDÜ
Çarşamba'da kurulacak Biyokütle Enerji Santrali ile ilgili çıkan tartışmalar üzerine kamuoyunu aydınlatmak üzere Hollanda'ya gidip araştıran, zararsız olduğunu yerinde tespit eden SAMKON Karadeniz Bölge başkanı Köksal Akman ve 18 kişilik ekibi SAMKON'dan istifa ettiğini Samsun Denge Medya Webtv yayınında açıkladı.

DEDİKODULARLA HAREKET EDİLDİ
Kulaktan dolma bilgilerle bilimsel gerçekliklerle bağdaşmayan dedikodular ile hareket edildiğini ifade eden SAMKON Karadeniz Bölge başkanı Köksal Akman, ''Genel Başkan Sezgin Gümüş'ün ben ve 18 kişilik ekibimizi bilgilendirmeden ve bu konuyu oturup tartışmadan, Çarşamba'da yapılan mitinge katılması bizi oldukça rahatsız etti. Kulaktan dolma bilgiler ile 'sizin bilmediğiniz şeyler var' şeklinde söylentilerle yapılmaya çalışılan mitingden sonra yönetimden arkadaşlar ile birlikte topluca istifa ettik. '' diye konuştu.

wwwwww-001.jpg

AVRUPA'NIN HER YERİNDE VAR!
Denge Medya Webtv yayınında siyasi ve idari işler danışmanı Mehmet Ali Coşkuner'in hazırlayıp sunduğu 'Denge Medya Samsun'u Değerlendiriyor' programı konukları Adnan Bahadır ve Köksal Akman son zamanlarda kamuoyunda gündem olan Çarşamba'ya yapılacak olan Biyokütle Enerji Santrali ve buna karşı çıkan vatandaşların yaptığı miting hakkında değerlendirmelerde bulundu. Programda konukların üzerinde durduğu biyoenerjinin Avrupa'nın her yerinde hem tarım alanlarında hem de şehir merkezlerinde olduğu vurgulandı.

eeeeeeeeee.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ONAYLI 
'Doğru kapıdan sığmaz, yalan fare deliğinden girermiş' diyen Mehmet Ali Coşkuner, konu ile alakalı sosyal medyada ve kamuoyundaki dezenformasyonu konuklarına sordu. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, ''Dünyada ve ülkemizde yapılmış örnekleri gözler önünde dururken halen Samsun'da ve Çarşamba'da oluşturulan yalan yanlış kulaktan dolma bilgilere sağduyulu vatandaş itibar etmiyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Kurulunda ülkemizin yenilenebilir enerjide bölgede lider olduğunu açıkladı.'' dedi.

DENGE MEDYA SAMSUN'U DEĞERLENDİRİYOR | BÖLÜM 3

DENGE MEDYA SAMSUN'U DEĞERLENDİRİYOR | BÖLÜM 3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.