SAMGİAD'tan Geleneksel Kahvaltı

SAMGİAD'tan Geleneksel Kahvaltı
Samsun Genç İş Adamları Derneği üye ve aileleri Coffee Home Kıtchen Atakum Şubesi'nde bir araya geldi.

SAMGİAD geleneksel kahvaltılarına bir yenisini daha ekledi. Coffee Home Kıtchen Atakum Şubesi'nde gerçekleşen kahvaltıya dernek üyeleri yoğun katılım sağladı.

Kahvaltıda kısa bir konuşma yapan Başkan Levent Özden, bu tür etkinliklerin üyeler arasında kaynaşmayı arttırdığını belirterek, "Kahvaltı ve diğer etkinliklerimiz üyelerimiz arasında birlik ve beraberliği daha da kuvvetlendiriyor" dedi. Başkan Özden, konuşmasını devamında dernek çalışmaları hakkında da bilgi vererek, "SAMGİAD her geçen bünyesine kattığı üyelerle büyüyor. 'Gelecek Biziz' sloganıyla çalışmalarını sürdüren derneğimiz yaptığı etkinlik ve faaliyetlerle belirli bir seviyeye geldi"
''Gördüğümüz büyük ilgi ve teveccüh bizler için büyük bir şevk ve gurur kaynağı oldu. Şehir ölçeğinde sağlanan bu büyük sinerji ve üyelerimizle her geçen gün daha da pekişen dayanışmamızla, Samsun için yakın gelecekte çok daha büyük projeleri hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu. SAMGİAD Başkanı, her derneğin önce üyelerinin vizyonel ve ticari gelişimini hedeflediğini, SAMGİAD olarak kendilerinin de önceliğinin; tüm SAMGİAD üyelerinin etkin bir iletişim ve dayanışma içinde faaliyet göstermesi olduğunu belirtti.''

























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.