SAMDOB’DAN TADI DAMAKTA KALACAK KONSER

SAMDOB’DAN TADI DAMAKTA KALACAK KONSER
Samsun Devlet Opera ve Balesi’nin bir saatlik tematik konserleri 2020 yılında da hız kesmeden devam ediyor. Klarnet ailesinin farklı türleriyle sevilen eserlerden örneklerin sanatseverlerle buluşacağı “Operanın Klarnetleri” konseri 15 Ocak 2020 Çarşamba akşamına hazırlanıyor.

Samsunlu sanatseverler tarafından ilgiyle takip edilen tematik konserler Ocak ayında “Operanın Klarnetleri” ile devam ediyor. 15 Ocak 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Zehra Yıldız Salonu’nda gerçekleştirilecek konserde sevilen parçalar, Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestra Sanatçıları’nın nefesleriyle dinleyicilerine ulaşacak. 

97af582d-a7d0-4bfd-9b04-ae859a04eb35.JPG

Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası Klarnet Sanatçıları Kıvanç Fındıklı, S. Eylül Gülenç, Kayahan Karaca ve Buse Şaroğlu’nun solist olarak yer alacağı “Operanın Klarnetleri” konserinde; bestesi G. Puccini’ye, düzenlemesi M. Iversen Vengen’e ait “Crisantemi”; bestesi A. Piazzola’ya ait “Historie du Tango”; bestesi P. D’Rivera’ya, düzenlemesi Kıvanç Fındıklı’ya ait “Vals Venezolano” ve “Contradanza”; bestesi C. Dimitrescu’ya ait “Peasant’s Dance”; bestesi G. Gershwin’ne, düzenlemesi Kıvanç Fındıklı’ya ait “ Somebody Loves Me”; bestesi S. Davies’a ait “That’ll Do Nicely!”; bestesi L. Wiener’e, düzenlemesi Kıvanç Fındıklı’ya ait “Fox Dance”; bestesi L. Delibes’e ait “Lakme” operasından “Flower Düet”; bestesi Z. Abreu’ya ait “Tico Tico” ve bestesi B. Kovacs’a düzenlemesi Kıvanç Fındıklı’ya ait “Sholem Alekhem rov Feidman” eserleri  seslendirilecek.  Farklı klarnet çeşitleri ile dinleyenlere unutulmaz anların yaşatılacağı “Operanın Klarnetleri” konseri, 15 Ocak 2020 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Zehra Yıldız Salonu’nda gerçekleştirilecek. Biletleri Samsun Devlet Opera ve Balesi gişeleri ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. SAMDOB gişeleri hafta içi ve cumartesi günleri 10.00-18.00 saatleri arası ve temsil günleri temsil başlama saatine kadar açıktır.  

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.