SAMDOB’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL KONSER

SAMDOB’DAN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL KONSER
Samsun Devlet Opera ve Balesi Covid-19 salgınıyla mücadelede en ön safhalarda görev alan, hayatlarını bizler için feda eden sağlık çalışanlarına ithafen 26 Ekim akşamı “Hüzünlü Bir Sonbahar Akşamı” konserini gerçekleştiriyor.

SAMDOB, Covid-19 salgınıyla mücadelede kendi hayatlarını hiçe sayan sağlık çalışanlarına teşekkür mahiyetinde gerçekleştireceği “Hüzünlü Bir Sonbahar Akşamı” konserini, Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın katkılarıyla 26 Ekim 2020 Pazartesi akşamı saat 20.00’da Aydın Gün Salonu’nda gerçekleştirecek. 

Sağlık Bakanlığı tarafından kontrollerinin yapıldığı, temsil öncesi ve sonrası yapılan dezenfeksiyon işlemlerinin sıkı denetimlerle gerçekleştirileceği konsere sosyal mesafe kurallarına göre sadece 134 kişi katılım sağlayabilecek. 

Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestrası’nın gerçekleştireceği konserin Orkestra Şefi Andrea Solinas olurken konserde, G. Puccini’nin bestelediği “Crisantemi”, P. Mascagn’nin bestelediği “Cavalleria Rusticana” operasından “İntermezzo” bölümü, G. Mahler’in bestelediği “5. Senfoni, IV. Bölüm, Adagietto” eseri, L. Janacek’in bestelediği “Suite For Strings Orchestra” eseri seslendirilecek. Adı gibi repertuvarının da hüzünlü eserlerden seçildiği konserin başkemancısı Gözde Yardımlı. 


Etkinlikler esnasında izleyicilerin maske kullanımlarının ve sosyal mesafe kurallarına uyumlarının kontrol ve takip edileceği, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen pandemi kurallarına harfiyen uyulması hedeflenen etkinliklere ait sezon biletleri, Samsun Devlet Opera ve Balesi gişesi ve www.biletinial.com internet adresinden temin edilebilir. Samsun Devlet Opera ve Balesi gişeleri hafta içi ve cumartesi günleri saat 10.00-17.00 saatleri arasında, temsil günleri saat 20.00’a kadar açıktır.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.