SAMDOB'DAN ÇOCUKLARA ÖZEL OPERA

SAMDOB'DAN ÇOCUKLARA ÖZEL OPERA
Samsun Devlet Opera ve Balesi, “Eni’nin Kalbi” operasını depremzede çocuklar için Samsun Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu’nda sahnelendi.

Samsun Devlet Opera ve Balesi, 6 Şubat 2023’teki deprem felaketinin ardından Samsun’da konuk edilen depremzede çocuklarımıza destek, umut ve moral vermek için özel bir temsil gerçekleştirdi. 24 Mart 2023 Cuma akşamı saat 20.00’de Samsun Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu’nda sahnelenen “Eni’nin Kalbi” çocuk operası, deprem bölgelerinden Samsun’a gelen çocuklarımızla buluştu.

img-7177.jpg

Samsun Münevver Ayaşlı Kız Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen çocuklara ve ailelerine özel olarak gerçekleştirilen temsil için öğrenci yurdunun 350 kişilik konferans salonunu dolduran çocuklar “Eni’nin Kalbi” adlı eğlenceli çocuk operası ile keyifli zaman geçirdiler. 

img-7070.jpg

6 Şubat 2023’te gerçekleşen deprem felaketinin ardından deprem bölgelerindeki çocuklarımıza destek olmak için “Eni’nin Kalbi” çocuk operasıyla 19 Şubat’ta Gaziantep, Şanlıurfa, Osmaniye, Adıyaman ve Malatya’yı kapsayan özel bir turneye çıkan Samsun Devlet Opera ve Balesi, turne programını 27 Şubat 2023’te tamamlamıştı.

img-7115.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.