SAMDEF’ten Olay Paylaşım İçin Külliye Hazırlığı

SAMDEF’ten Olay Paylaşım İçin Külliye Hazırlığı
Ak Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar'ın sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşıma Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu (SAMDEF) çok sert tepki gösterdi. SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel; “Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe’ye çıkacağız”

AK Parti Canik İlçe Başkan Yardımcısı Lütfi Çağlar'ın, sosyal medya üzerinden paylaştığı "Ne kadar zorluyorsun, Trabzonlu iş adamları olmazsa aç kalırsın. Kaç tane Samsunlu iş adamı var, bir araştır. Ondan sonra ayrımcılık yap. Reis ne derse o olur"  yorumu, üzerine harekete geçen SAMDEF Yönetimi yapmış olduğu açıklama ile Çağlar’ın görevden alınmasını isteyerek olayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmek üzere harekete geçileceğini belirttiler.

Büyük bir sivil toplum örgütü olduklarını hatırlatan SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel; “Sosyal Medya Üzerinden Samsun Milletvekillerine Samsunlulara yönelik bu cümleleri sarf eden densizi biz Cumhurbaşkanına iletmeden görevden alın ve gereğini yapın. Aksi takdirde tüm üye derneklerimizle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepeye çıkacağız” dedi.

Şenel; “İnsanları ayrıştırarak ve ötekileştirerek birlik beraberliğimizi bozmaya kalkan ve hangi odaklardan beslendiği belli olamayan bu kişi fikirleri ile sadece Samsun için değil tüm ülkemizin birlik ve beraberliğine karşı bir tehdit olarak görmekteyiz. Bu kişinin acilen görevden alınmasını ilk olarak İl Başkanlığımız ve diğer mercilerden talep ediyoruz. Samsunun huzurunu kimsenin bozmasına izin vermeyiz.” Dedi.

SAMDEF Genel Başkanı Şenel AK Parti yetkililerine seslenerek; “ Anadolu Samsun Dernekler Federasyonu olarak buradan Samsun’u temsil eden Ak Partili siyasilere sesleniyorum. Sayın Ahmet Demircan, Sayın Yusuf Ziya Yılmaz, Sayın Çiğdem Karaarslan, Sayın Fuat Köktaş, Sayın Orhan Kırcalı vekillerimize bu kendini bilmez, Samsun ekmeğini yiyip, Sayın Cumhurbaşkanının ismi ile bir yerlere gelip Samsunlulara yönelik bu cümleleri sarf eden densizi biz Cumhurbaşkanına iletmeden görevden alın ve gereğini yapın. Aksi takdirde federasyonumuza bağlı 37 dernek ve 33000 bin üyemiz ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe’ye çıkacağımızı kamuoyuna bildiririz.” Dedi.

  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.