SAMDEF AÇIKLAMASI...

SAMDEF AÇIKLAMASI...
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Belediyesi olarak Bursa Samsun Dernekleri Federasyonunun düzenlediği Havza Belediyesi Bursa Samsun günlerine katılacağını açıkladı.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Osman Otruş ve Genel Sekreteri Mehmet Fidan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek SAMDEF’in 4 -8 Mayıs 2016 tarihleri arasında Bursa Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Bursa Samsun Tanıtım Günleri etkinliğine davet etti.

Bursa Samsun Dernekleri Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı Osman Otruş federasyonun çalışmaları ve etkinlik hakkında bilgiler verdi.

Otruş Havza’nın tarihi ve termal zenginlikleri ile etkinliğe renk katacağına inandıklarını belirterek; “ Havza Belediyemizi etkinliğimizde görmek bizleri mutlu edecek.” dedi.

Etkinlik programı hakkında bilgi alan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Havza Belediyesi olarak etkinliğe katılacaklarını belirterek; “Bu tür etkinlikler ilçelerimizin tanıtımı için önemli etkinlikler. Sivil toplum kuruluşlarımızın çalışmaları da bizler için büyük önem arz etmek. İnşallah etkinliğe katılarak Havzamızı tanıtarak Bursa’da yaşayan Havzalı hemşerilerimiz ile bir araya geleceğiz.” Dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.