SAMARAS: ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ODAKLANMALIYIZ

SAMARAS: ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA ODAKLANMALIYIZ
Yunanlı Futbolcu Georgios Samaras, “Bundan sonraki maçlarda performansımızı ve oyunumuzu arttırarak önümüze bakmalıyız.” dedi.

Samsunspor’da forma giyen Tecrübeli oyuncu Samaras, hakem hataları yüzünden 4 puan kaybettiklerini söyledi. Nuri Asan Tesislerinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan 33 yaşındaki Yunanlı Futbolcu Georgios Samaras, her olumsuzluğa rağmen geride kalan maçlara odaklanılması gerektiğini belirtti. Samaras, “Hakemler hakkında yorum yapmak istemiyorum. çünkü hakemler de benim performansımı yorumlamıyor. yapabileceğimiz tek şey önümüzdeki maçlara bakmak. bundan sonraki maçlarda performansımızı  ve oyunumuzu arttırarak önümüze bakmalıyız.  Önümüzde büyük önem taşıyan maçlara odaklanmamız gerekiyor.” dedi.

 

“Hakemler sayesinde toplam 4 puan kaybettik”

Adana Demirspor karşılaşmasında net gol, Boluspor maçında ise net penaltı pozisyonunu hatırlatan Samaras, “Hakemler sayesinde toplam 4 puan kaybettik fakat, bu puanları geri alma gibi bir şansımız yok. Şuan olduğumuz yerdeyiz. Kaybettiğimiz 4 puan elimizde olsaydı çok farklı şeyler konuşacaktık.” diye konuştu.

 

“Ritmimi yakaladım

Takımdaki performansını değerlendiren Samaras, çok çalışarak ritmini yakaladığını dile getirdi. Samaras koşmasını şu ifadelerle tamamladı:  “Takıma ilk katıldığım zaman çok fazla hazır değildim. Çünkü Lig başlamasına 3 – 4 gün kala buraya geldim. Bundan dolayı tam olarak hazır hale gelememiştim. Takım arkadaşlarım bana kıyasla daha öndeydi. Son iki ay içerisinde çok çalışarak performansıma ulaştım ve ritmimi yakaladım. Performans olarak kendimi iyi hissediyorum ve sevdiğim işi yapıyorum. kendi performansımla alakalı da takımım için en iyi oyunu ortaya koymaya çalışıyorum. hocamız bana güvenip maçlara ilk onbirde çıkartıyor ve ben de güzel oyun sergileyerek karşılık vermek istiyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.