Salıpazarı'nda portatif yüzme havuzu açıldı

Salıpazarı'nda portatif yüzme havuzu açıldı
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" çerçevesinde Salıpazarı ilçesinde portatif yüzme havuzu oluşturuldu.

Bereket Yatılı Bölge Ortaokulu spor salonu bahçesine yapılan portatif yüzme havuzu hizmete girdi. Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, burada yaptığı konuşmada, "Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi" kapsamında İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ve Salıpazarı Belediyesinin katkılarıyla oluşturulan yüzme havuzunun geçen yıl hizmete girmesinin planlandığını ama mevsim şartları nedeniyle bu yıla kaldığını söyledi.

aa-20230722-31737096-31737095-salipazarinda-portatif-yuzme-havuzu-acildi.jpg

Yüzmenin en güzel sporlardan biri olduğunu vurgulayan Akgül, " O nedenle yüzmeyi herkese tavsiye ediyoruz. Gençlerimize ve çocuklarımıza hayırlı olsun. Spor yapmak güzel, gençlerimizi de sporla buluşturalım. İlçemizde yüzme bilmeyen kalmasın. Buraya gelip herkes yüzme öğrensin." dedi.

İki yüzme antrenörü ve bir cankurtaranın görev yaptığı, 16 metre uzunluğunda, 8 metre genişliğinde, 1 metre 40 santim derinliğindeki havuzda haftanın 6 günü yaklaşık 200 öğrenciye hizmet verilecek.

Yüzme havuzunun açılışına AK Parti İlçe Başkanı İsmail Yaman, MHP İlçe Başkanı İsa Bircan, İYİ Parti İlçe Başkanı Şakir Şahin ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.