SAKLI CENNETDE İFTAR PROGRAMI

SAKLI CENNETDE İFTAR PROGRAMI
Büyük şehir Belediyesi ve Ayvacık Belediyesi tarafından Kent Meydanı Kapalı Pazar yerinde 1500 kişiye iftar yemeği verildi.

Düzenlenen İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere Ak Parti İl Başkanı Sn. Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Sn. Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Ak Parti Grup Başkan vekili Nihat Soğuk, Ayvacık İlçe Kaymakamı Sn. Can Kazım Kuruca, Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sn. Rabia Bay Keser, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Sn. Caner Göktepe, İlçe Müftü Sn. Hadi Keskin,Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, Büyükşehir Belediyesi daire amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl-İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ,İlçe mahalle muhtarları ve ilçe halkı katıldı.
Gelen konukları tören alanında karşılayan ,onlarla sohbetler eden Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yusuf Ziya Yılmaz ve Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur özellikle yaşlı vatandaşlarla ve çocuklarla birebir ilgilendiler. 
İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Yusuf Ziya Yılmaz Ramazan ayının bolluk ve bereket ayı olduğunu belirterek iftar programıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi. ‘’ ‘Büyükşehir Belediyemiz ve İlçe Belediyemiz tarafından düzenlemiş olduğumuz iftar programını güzel bir havada ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha farklı program ve etkinliklerle bir araya geleceğiz. Çok değerli büyüklerim, kardeşlerim ve gençlerimiz. İlçe halkımıza layık olabilmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah’ın izniyle siz halkımızın dualarıyla ve destekleriyle daha çok güzel işlere imza atacağız. Bizleri böyle anlamlı bir günde yalnız bırakmayan ve yoğun ilgi gösteren siz değerli halkımıza yürekten teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’’ Dedi.
Ayvacık Belediye Başkanı Sn. Mustafa Belur ‘’ Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirilen bu davetimize katıldığınız ve bu güzel geceyi bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.
İftar yemeğinin ardından ilçe merkezindeki bir kahvehanede çay içip vatandaşlarla sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı ve beraberindekiler daha sonra İlçeden ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.