Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Korosu'ndan muhteşem konser

Sakatlar Derneği Türk Halk Müziği Korosu'ndan muhteşem konser
Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi tarafından gerçekleştirilen Türk Halk Müziği Korosu konseri büyük beğeni topladı.

Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şubesi bünyesinde bulunan hem engelli, hem de engelli yakınlarından oluşan Türk Halk Müziği Korosu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı.
AK Parti Samsun İl Başkanlığı tarafından desteklenerek gerçekleştirilen ve 4.'sü düzenlenen konsere Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, AK Parti Samsun İl Sosyal İşler Başkanı Emine Karaçuha Yılmaz, AK Parti İl Engelliler Koordinasyan Merkezi Başkanı Hikmet Yücebaş, Samsun Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Yüksel Kıyak ve çok sayıda davetli katıldı.
Koro Şefi İbrahim Üçüncü tarafından yönetilen 25 kişilik koro dinleyicilerine 10 koro, 13 de solo şarkı söylediler.
Dinleyeciler tarafından beğeni ile izlenen konser büyük alkış aldı.

BAŞKAN YILMAZ'DAN TEŞEKKÜR
Gerçekleşen konser hakkında bilgi veren Türkiye Sakatlar Derneği Samsun Şube Başkanı Av. Mehmet Yılmaz, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve haftası nedeniyle farkındalık yaratmak amacıyla konserimizi düzenlemiş bulunuyoruz. Bundan öncede sahne alan arkadaşlarımız bu akşamda çok güzel bir çalışmaya imza attılar. Konser büyük bir ilgiyle izlendi. Ben bu anlamda bizleri yanlız bırakmayan AK Parti ailesine, değerli Samsunlulara, bu mekanı bizlere sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a, ekibine ve bu çalışmaya destek verip emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyor, inşallah başka konserlerde buluşmak dileğiyle esen kalın diyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.