ŞAHİN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

ŞAHİN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
BAŞKAN ŞAHİN CUMHURİYET MEYDANI’NDAKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Bafra Belediyesi Bafra Cumhuriyet Meydanı’nın da bakım, tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kurt, fen işleri müdürü Hüseyin Özdamar, Basın Halkla ilişkiler müdürü Ramazan Yaman ile birlikte çalışmaları yerinde inceledi.  Başkan Şahin incelemeler sırasında belediye mühendisleri ve personelleriyle sohbet etti.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi:”  Belli bir süre sonra her yapının, tesisin, binanın, park ya da bahçenin yenilenmeye, bakıma ve tadilata ihtiyacı olmaktadır. Cumhuriyet meydanımızın da böyle bir ihtiyacı bulunmaktadır. Zaman zaman çevre düzenlemeleri yaptık. Çiçekler ektik. Şimdi önce havuzumuzun fayanslarını değiştirdik.  Çalışmalarımıza park içi yollar ile devam ediyoruz. Çiçek ve bitkilendirme çalışmaları da yapacağız. Çarşı dediğimiz ilçemizin göbeğinde bazı çalışmaları planlamıştık. Bunları bir bir yapıyoruz. Meydanımızın etrafında, belediye caddesi, Alaçam, Yaşar Doğu ve Tekel caddelerimizde çalışmalar yapacağız. Ayakkabıcılar arastamızda bir çalışma tamamlandı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin açıklamalarında devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında da şu bilgileri verdi: “ İmkanlarımız dahilinde asfalt, kaldırım, park bahçe, beton yol, çalışmaları yapıyoruz. Eski itfaiye binamızın bulunduğu bölgede İkinci Bahar lokalimize başladık. Ağız ve Diş Sağlığı merkezimize yer tahsisi çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan, Milletvekilimiz Av.Orhan Kırcalı ve bizlerin istişare içinde yürüttüğü çalışmalar sonucunda İnşallah Bafra’mızda yeni ve daha modern bir ağız ve diş sağlığı merkezi kurulacak. Hükümet konağına kavuşacağız. SGK binamızın inşaatı ise devam ediyor. Kent Ormanı için çalışmalar başlattık. 2018 yılında ise Aile Kadın ve engelliler merkezi inşaatına başlayacağız. Büyükşehir belediyemiz tarafından ise Kızılırmak Sedde Projesine başlandı. Önemli içme suyu ve alt yapı yatırımları yapıldı. Kuş cennetimizin yolları yapıldı. İki adet köprüye kavuştuk.  SASKİ hizmet binası ve Tütün müzemiz tamamlandı. Yeni mahallelerimiz olan köy grup yollarında çalışmalar yapılıyor. Biz, Bafra olarak büyük bir aileyiz anlayışı ile tek hedefimiz Bafra’mıza hizmet etmek ve hizmetlere vesile olmaktır. Bunun için çalışıyoruz. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.